Μεγάλες χαρές για Ελένη Ράντου – Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Γιόρτασαν 30 χρόνια γάμου

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Γιόρτασαν 30 χρόνια γάμου και η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την επική στιχομυθία τους.
μεγάλες-χαρές-για-ελένη-ράντου-βασί-202910

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου. Υπενθυμίζεται ότι το αγαπητό ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και έχουν μαζί μια κόρη.

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Γιόρτασαν 30 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός μοιράστηκε το σημαντικό αυτό γεγονός με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook. Ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους και περιέγραψε την αντίδραση τους όταν συνειδητοποίησαν ότι είναι η επέτειός τους.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το πρωί πληροφορήθηκα από τη φίλη μου την Αγγελική, γιατί η μνήμη μου εμένα με απατά, ότι σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια γάμου! Σκουντάω τον Βασίλη, του λέω “ξύπνα σήμερα έχουμε επέτειο 30 χρόνων. Πάω να πέσω απ’ το μπαλκόνι”. Κι εκείνος μου λέει, “περίμενέ με, έρχομαι να πέσουμε μαζί”!». Αυτό θα πει 30 χρόνια μαζί!».

Ελένη Ράντου: «Από τα μπότοξ προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε»

«Στεγνώνεις, ειδικά οι γυναίκες στεγνώνουν χωρίς αγάπη. Από τα μπότοξ προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε. Έχω κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα γύρω μου προετοιμάζοντας το μεσήλικο, όπου σιγά σιγά φτάνει, και θέλω να έχω γύρω μου ανθρώπους που δίνουν αγάπη. Κράτησα ανθρώπους γύρω μου που δεν έλκονται από την δυνατή Ελένη και αλλά από την αδύναμη. Και κατέληξα ότι αυτοί που αγάπησαν την αδυναμία μου αυτοί μπορούσαν να με αγαπήσουν. Αυτοί που μπορούν να με κάνουν να γεράσω και να είμαι όμορφη. Να είμαι μια νόστιμη μεγάλη γυναίκα και να μην είμαι μια γυναίκα στεγνή και που θα χρειάζεται το μπότοξ», έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Αθηνά Οικονομάκου: Αγκαλιά με την «πεθερά» της στην Ιταλία

Υπάρχουν άνθρωποι: Γιατρός έσβησε όλα τα χρέη των καρκινοπαθών ασθενών του ύψους 650 χιλ. δολαρίων

Μπρούνο Τσερέλα: Ο κούκλος νέος σύντροφος της Οικονομάκου επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχουν σχέση

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ