Η πιο ωραία νύφη: Στον γάμο Ελένης Ράντου – Παπακωνσταντίνου όλοι παρατήρησαν την κίνηση που έκανε στον Βασίλη της

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για να γιορτάσουν τον έρωτα τους κοινοποίησαν την πιο όμορφη φωτογραφία από τον γάμο τους.
η-πιο-ωραία-νύφη-στον-γάμο-ελένης-ράντο-202862

Η Ελένη Ράντου αλλά και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σπάνια αναρτούν φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή.

Scrollάροντας στο Instagram όμως, βρήκαμε μία σπάνια φωτογραφία από αυτή την τρυφερή στιγμή και… λιώσαμε!

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φώτο από τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Την όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού την κοινοποίησε η σελίδα Elena’s Diary Blog στο Instagram, η οποία έγραψε στη λεζάντα:

«”Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: “Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω”! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, είχε σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: “Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ”; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο“.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996. “Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια” έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου για τον σύζυγό της. “Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος”».

Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θα τα βρουν πολύ σκούρα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το Σύμπαν τον Ιούλιο του 2024

Το λέει και το όνομά του: Αυτό είναι το φυτό του χρήματος που πρέπει να βάλεις άμεσα στο σπίτι σου

Γεωεπιστήμονας προειδοποιεί: Έγινε σεισμός στο ρήγμα του Αιγαίου, έρχεται και ο μεγάλος – Πού θα χτυπήσει

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ