Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκκοτα: «Υπάρχουν επιπλοκές στην όραση»

Για τις εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η Ματίνα Παγώνη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.
μαθεύτηκαν-τα-δυσάρεστα-για-τον-δημήτ-202869

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, τρεις μήνες μετά το έμφραγμα. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

Δημήτρης Κόκοτας: Όσα δήλωσε η Ματίνα Παγώνη

«Οι επιπλοκές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή και όσον αφορά στην όραση και στα υπόλοιπα. Γι’ αυτό είπαμε ότι θέλει χρόνο προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, κάθε οργανισμός θέλει τον χρόνο του και ο κύριος Κόκοτας θέλει τον δικό του χρόνο. Δεν είναι κάτι καινούργιο, το διευκρινίζω. Είναι επιπλοκές που έχουμε από την αρχή και αντιμετωπίζονται» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας. Σιγά σιγά και σταδιακά. Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος. Δεν σημαίνει ότι αντιδρούν το ίδιο όλοι. Δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία του» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θα τα βρουν πολύ σκούρα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το Σύμπαν τον Ιούλιο του 2024

Μπορεί να μην δουλέψει ποτέ ξανά: Το αδιανόητο ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα από όλα τα Survivor

«Καμπανάκι» από την ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού και ποιες περιοχές θα «σαρώσουν»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ