Μπορεί να μην δουλέψει ποτέ ξανά: Το αδιανόητο ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα από όλα τα Survivor

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor μετά την ολοκλήρωση του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τετάρτης 26/6.
μπορεί-να-μην-δουλέψει-ποτέ-ξανά-το-αδι-202848

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού του φετινού Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα κατετάγη τρίτη ενώ στο παρελθό έχει κατακτήσει μια πρώτη θέση, μια δεύτερη και μια αποβολή. Έτσι συμπλήρωσε το καρέ των συμμετοχών της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κατερίνα Δαλάκα: Τέλος εποχής για το Survivor

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω.

Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα για την ολοκλήρωση του κύκλου της στο ριάλιτι του Acun Ilicali.

Ένα ριάλιτι που την έκανε εκτός από πασίγνωστη και πολύ πιο πλούσια. Έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλο παίκτη και με τρεις τελικούς σε τέσσερις κύκλους που συμμετείχε, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό απλησίαστο από κάθε άλλο παίκτη του Survivor.

Στην πρώτη της συμμετοχή το 2018 συγκέντρωσε 70.000€ από τις εβδομαδιαίες της συμμετοχές, φτάνοντας στη δεύτερη θέση. Το 2019 επέστρεψε, κέρδισε το παιχνίδι και 328.000€. Τα 100.000€ του επάθλου συν 228.000€ από τις εβδομαδιαίες συμμετοχές (12.000€ αμειβόταν ανά εβδομάδα). To 2023 αποβλήθηκε σχετικά νωρίς και 50.000€ από τις 10 εβδομάδες που έμεινε στο νησί. Ενώ τέλος, στη φετινή σεζόν έμεινε 25 εβδομάδες στο νησί και κέρδισε 250.000€.

Συνολικά από τις 4 συμμετοχές της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε 700.000 ευρώ περίπου συν ένα αυτοκίνητο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Αυτή η ζωή δεν είναι για να καλοπεράσουμε. Είναι να δίνουμε εξετάσεις, για να περάσουμε στην άλλη ζωή»

Καιρός – Μαρουσάκης: Επικίνδυνη μεταβολή τις επόμενες μέρες με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Δίνει ελπίδα: Σε ασθενή στη Θεσσαλονίκη χορηγήθηκε το πρώτο πειραματικό εμβόλιο για τον καρκίνο του πνεύμονα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ