Σπύρος Στεφανουδάκης: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε στον γάμο μας με τον Γιάννη, δεν βρήκα το κουράγιο, το μετάνιωσα»

Ο Σπύρος Στεφανουδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time, το πρωί της Δευτέρας 1/7 και παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη.
σπύρος-στεφανουδάκης-ο-πατέρας-μου-δ-203557

Ο Σπύρος Στεφανουδάκης μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με τον Γιάννη Τράκα αλλά και για την αντίδραση του πατέρα του, όταν έμαθε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σπύρος Στεφανουδάκης: Απόσπασμα από την συνέντευξη του σχεδιαστή μόδας

«Είναι πολύ δύσκολο ένας γονιός να διαχειριστεί μια τέτοια ανακοίνωση από ένα παιδί. Από την άλλη πρέπει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας ως άνθρωποι, να πάμε ένα βήμα παρακάτω, ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει τη ζωή του και το σώμα του και να είναι ευτυχισμένος. Στον γάμο μας όλοι οι καλεσμένοι έκλαιγαν. Εγώ με τον Γιάννη είπαμε ότι θα εκφράσουμε ελεύθερα αυτά που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Γράψαμε έναν όρκο και τον τηρήσουμε. Το ομοφυλόφιλος και το στρέιτ είναι κλισέ που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Το βασικότερο πράγμα είναι η αγάπη», είπε αρχικά ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

«Όταν η μητέρα μου σηκώθηκε να χορέψει με την μητέρα του Γιάννη, δεν σταμάτησα να κλαίω. Εγώ δεν χρειάστηκε να πω κάτι στη μητέρα μου, το είπε εκείνη σε εμένα. Από το οικογενειακό μου περιβάλλον το ήξερε μόνο η αδελφή μου. Η μητέρα μου το έμαθε πριν από 4 χρόνια. Ο πατέρας μου το έμαθε πρόσφατα, ήταν δεκτικός, αλλά δεν ήρθε στον γάμο. Δεν γνώριζε για τον γάμο, δεν βρήκα το κουράγιο να του το πω. Μετάνιωσα που δεν το είπα στον πατέρα μου, δεν ξέρω αν θα ερχόταν αλλά εγώ το μετάνιωσα», πρόσθεσε ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Τέλος, ο Σπύρος Στεφανουδάκης αποκάλυψε: «Μέσα από τον γάμο μου, ένας φίλος μου αποφάσισε να το πει στον μπαμπά του, ακόμα και αυτή η μια αλλαγή που έγινε μέσα από αυτόν τον γάμο εγώ πήρα πολύ μεγάλη χαρά. Αυτό που είδαν οι καλεσμένοι στον γάμο έπρεπε να το δει όλος ο κόσμος για να καταλάβει ότι είναι αληθινή».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Στα 56 του, πιο γοητευτικός από ποτέ: Σπάνια εμφάνιση για τον παρουσιαστή των 90’s Μίλτο Μακρίδη

Έτσι θα εξαφανίσεις πουρί και μικρόβια μια και καλή: Το υλικό που πρέπει να ρίξεις στο καζανάκι της τουαλέτας

Ξεκάθαρος ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο δεν είμαστε ζευγάρι και ποτέ δεν θα γίνουμε»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ