Έτσι μάλιστα: Ανατροπή στο Survivor 2025 – Κάνει μια τεράστια αλλαγή στις αποχωρήσεις και θα σαρώσει σε τηλεθέαση

Σε αντίθεση με τις προβλέψεις των δημοσιευμάτων, θα υπάρξει νέος κύκλος Survivor παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε φέτος.
έτσι-μάλιστα-ανατροπή-στο-survivor-2025-κάνει-μ-203604

Η παραγωγή του Survivor είναι έτοιμη για μια σεζόν γεμάτη αλλαγές πάνω στις φετινές της αποφάσεις που δεν έπιασαν τόπο όπως περίμενε.

Survivor: Το σχέδιο για τον επόμενο κύκλο

Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από τον τρόπο που το τηλεοπτικό κοινό αποκόπηκε από τις αποφάσεις για το ποιος παίκτης θα φεύγει από το νησί. Αυτό στέρησε την παραγωγή και από τα χρήματα των μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων ψηφοφορίας αλλά και της ταύτισης του κοινού με τους αγαπημένους του παίκτες, αφού σε άλλες σεζόν ένοιωθε ότι το ίδιο καθόριζε ποιος μένει και ποιος φεύγει. Ακόμα και ο τελικός που ήταν αγωνιστικός καθορίστηκε εξ ολοκλήρου από την απουσία του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το σνομπάρισμα του κοινού στις ψηφοφορίες αποχώρησης δε θα συνεχιστεί στο Survivor 2025. Με έναν μεικτό τρόπο ψηφοφοριών το τηλεοπτικό κοινό ξαναπαίρνει ποσοστό επιρροής στο ποιος θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Ο μεικτός αυτός τρόπος θα θυμίζει τους νέους κανόνες της Eurovision.

Για να έχει όμως νόημα όμως και η ύπαρξη του Συμβουλίου του νησιού και η ψήφος μεταξύ των παικτών, στο νέο σύστημα ψηφοφορίας αναμένεται να προτείνονται αρχικά 4 άτομα μεταξύ των μελών της χαμένης ομάδας του αγωνίσματος ασυλίας. Στη συνέχεια οι 4 υποψήφιοι θα δίνονται προς ψηφοφορία στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο θα αποφασίζει ποιοι θα είναι οι δύο μονομάχοι του αγωνίσματος αποχώρησης. Το κοινό δε θα αποφασίζει ποιος φεύγει αλλά ποιος πάει να υπερασπιστεί σε μονομαχία τη θέση του στο νησί.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Υγεία, αγάπη, λεφτά: Αυτά τα 2 ζώδια θα δουν την τύχη τους να αλλάζει τις επόμενες ημέρες

Ανατροπή με τον καιρό: Σε λίγες ώρες θα έχουμε κάτω από 30 βαθμούς σύμφωνα με τον Αρναούτογλου

Τα ευχάριστα από τις Πανελλήνιες 2024: Δίδυμες στην Πάτρα συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ