Περιμένουν το θαύμα για τον Δημήτρη Κόκοτα: Του βάζουν μουσική και αντιδρά σε αυτές τις λέξεις και τραγούδια

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η αδερφή του με την σύζυγο του αποκάλυψαν τα νεότερα για την υγεία του.
περιμένουν-το-θαύμα-για-τον-δημήτρη-κό-198236

Η εκπομπή Super Katerina μίλησε με την αδερφή και την σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα και αποκάλυψαν πως αντιδράει σε συγκεκριμένες λέξεις.

Η Έλλη Κόκοτα δήλωσε: «Με τη βοήθεια του Θεού θα πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Οι δικοί του άνθρωποι μπορούν πιο εύκολα να τον δουν και είναι μεγαλύτερος ο χρόνος του επισκεπτηρίου».

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

Η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε πληροφορίες που της έδωσε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα: «Κάθε μέρα πηγαίνει εκεί. Έχει αντιδράσεις σε τραγούδια που του βάζει, αλλά και σε κάποιες λέξεις. Έχει αντιδράσει δυο φορές στη λέξη “θάλασσα”», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δημήτρης Κόκοτας: Τι δήλωσε η Ματίνα Παγώνη

Να σας θυμίσουμε ότι η Ματίνα Παγώνη είπε στο Πρωινό: «χρειάζεται πολύ χρόνο για την αποκατάστασή του. Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και εκεί έχει περισσότερο χρόνο για επαφή με τους δικούς του ανθρώπους… Είναι δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνετε. Γίνονται έλεγχοι για τον εγκέφαλό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε την εξέλιξη τους επόμενους μήνες».

Και πρόσθεσε, ο τραγουδιστής αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει δική του αναπνοή και χρησιμοποιείται η μουσική για να τον βοηθήσουν.

Μάλιστα, η σύζυγός και η κόρη του έχουν επιλέξει κομμάτια και βάζουν μουσική στον Δημήτρη Κόκοτα…

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστο σκεύασμα σιδήρου – Βρέθηκαν υπολείμματα πλαστικών

Χιου Γκραντ: Eπέλεξε την Ελλάδα για διακοπές – Προσιτός με όλους, δεν αρνήθηκε selfie σε κανέναν θαυμαστή

Κοιλιακούς «φέτες», τέλειες αναλογίες: H φώτο της Σμαράγδας Καρύδη από το πρώτο μπάνιο της «έβαλε φωτιά» στο Instagram

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ