Η απάντηση του Νίκου Καρβέλα: Με τέσσερις λέξεις σχολίασε την επεισοδιακή συνέντευξη του με τη Νίκη Λυμπεράκη

η-απάντηση-του-νίκου-καρβέλα-με-τέσσερ-182483

Ο Νίκος Καρβέλας, ύστερα από τον χαμό που προκλήθηκε με την συνέντευξη του στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη, έστειλε το μήνυμα του μέσα από τα social media. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο σχολιασμού από τις ψυχαγωγικές εκπομπές για τον τρόπο που απάντησε στην Νίκη Λυμπεράκη.

Νίκος Καρβέλας: Το σημείο της συνέντευξης που σχολιάστηκε

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Καρβέλας απευθυνόμενος στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;», αναρωτήθηκε εκείνη.

Πριν από λίγο, ο γνωστός δημιουργός έδωσε την απάντησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νίκος Καρβέλας: Η απάντηση του καλλιτέχνη

Ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, ο Νίκος Καρβέλας έγραψε: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται» και πρόσθεσε hashtag με τον τίτλο του βιβλίου του, «#νοοσοφία».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ίδιος με τον Αλέκο Αλεξανδράκη: Αυτός είναι 57χρονος γιος του σπουδαίου ηθοποιού και το σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με τον πατέρα του

Επίδομα ενοικίου: Τα κριτήρια και βήμα-βήμα η διαδικασία για να λάβετε έως και 210 ευρώ από τον ΟΠΕΚΑ

Πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι: Πικρή «ζαριά» έναν μήνα πριν την Eurovision

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ