Η αντίδραση της Μαρίας Τζομπανάκη για τους χωρισμούς των ηθοποιών του Σασμού: «Να είστε προσεκτικοί, είναι οικογένειες από πίσω»

η-αντίδραση-της-μαρίας-τζομπανάκη-για-182441

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Θάνος Μπίρκος, το βράδυ της Δευτέρας 1/4, έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη. Οι πρωταγωνιστές του Σασμού έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και απάντησαν για τις φήμες που ακούγονται και τους χωρισμούς σχετικά με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Σασμός: Η δήλωση του Θάνου Μπίρκου για τα ζευγάρια της σειράς

«Όχι, ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι μαζί, ο Μαθιός με τη Βασιλική, εγώ τα έφτιαξα με τη Λεμονιά, όχι, δεν έχουν χωρίσει» είπε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τους χωρισμούς των ηθοποιών της σειράς, με τη δημοσιογράφο να του εξηγεί πως δεν εννοεί τηλεοπτικούς χωρισμούς αλλά τους χωρισμούς των ηθοποιών στην πραγματική τους ζωή.

«Ααααα. Μου έχει δοθεί άδεια να πω μόνο για το σενάριο σπόιλερ, άδεια να πω κάτι για τη ζωή, δεν μου έχει δοθεί» απάντησε ο ηθοποιός.

Σασμός: Η απάντηση της για τους χωρισμούς των συναδέλφων της

Για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε και η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία σε πιο αυστηρό ύφος και θέλοντας να προσπαθήσει να προστατέψει τους συναδέλφους της, ανέφερε, «Θέλω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο εσείς που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις γιατί αναγκάζεστε λόγω της δουλειάς σας να γράψετε για τα νέα αυτού του τύπου που έχουν να κάνουν με τις ζωές των δημόσιων προσώπων. Είναι οικογένειες από πίσω, παιδιά, άντρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς τους λόγους τα αναθεωρούν.

Εγώ έχω να πω ότι οι συνάδελφοί είναι μέλη της οικογένειάς μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να προστατευτούν, κάντε το κι εσείς. Υπάρχουν παιδιά και υπάρχουν και καλοί άνθρωποι πίσω από αυτό».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος της επιμένει και εκείνη χαρίζει τα πράγματά της για να «βοηθήσει» τη μητέρα της

Έτοιμη για σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: «Τον έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν, είναι πολύ ωραίος αλλά ούτε που να με φτύσει»

Άγιοι Ανάργυροι: «Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου, δεν ξέρω γιατί το έκανε», λέει ο πατέρας του 39χρονου δράστη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ