Ίδιος με τον Αλέκο Αλεξανδράκη: Αυτός είναι 57χρονος γιος του σπουδαίου ηθοποιού και το σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με τον πατέρα του

ίδιος-με-τον-αλέκο-αλεξανδράκη-αυτός-ε-182472

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ένας από τους μεγαλύτερους ζεν πρεμιέ του παλιού ελληνικού κινηματόγραφου, έκανε τέσσερις γάμους και απέκτησε δύο παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός μαζί με την τέταρτη σύζυγο του, την Βερένα Γκάουερ, απέκτησαν τον Βάσια και την Γιοχάνα.

Αλέκος Αλεξανδράκης: Ο γιος του διάσημου ηθοποιού

Ο 57χρονος σήμερα Βάσιας δεν θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να βαδίσει στον δρόμο του πατέρα του. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματοποιεί πολύ λίγες δημόσιες εμφανίσεις.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, υπάρχει περιορισμένος αριθμός φωτογραφιών του. Σε μία από αυτές εμφανίζεται δίπλα στη Νόνικα Γαληνέα.

Υπάρχει, επίσης, μία ακόμη φωτογραφία από την εποχή που ήταν παιδί. Τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 1969 στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα.

Στη συγκεκριμένη, ο Βάσιας βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του, την ώρα που εκείνος φαίνεται να διαβάζει κάποιον από τους ρόλους του. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε από το περιοδικό της εποχής «Φαντάζιο».

Αλέκος Αλεξανδράκης: Η προσωπική ζωή του ηθοποιού

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Είχε συνάψει δεσμό με την Έλλη Λαμπέτη, ο οποίος όμως κράτησε μόλις έξι μήνες. Και αυτό επειδή προτίμησε να ακολουθήσει την Κατερίνα Ανδρεάδη σε περιοδεία της.

Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Μαρτζ Βάλβη. Γνωρίστηκαν στο Σουδάν και παντρεύτηκαν στην Αθήνα. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια. Δεύτερη γυναίκα του Αλεξανδράκη ήταν η Γαλλίδα Κλοντ Σαμπαντού. Και με εκείνη χώρισε έπειτα από τρία χρόνια.

Το 1956 παντρεύτηκε την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη. Ύστερα από τέσσερα χρόνια πήραν διαζύγιο.

Στη συνέχεια, στη ζωή του μπήκε η Βερένα Γκάουερ από την Ελβετία. Ο γάμος τους τελέστηκε το 1964. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βάσια και τη Γιοχάνα.

Ωστόσο, χώρισαν έπειτα από πέντε χρόνια και ενώ ο Αλεξανδράκης είχε στο μεταξύ ερωτευτεί τη Νόνικα Γαληνέα. Γνωρίστηκαν σε παράσταση στο Θέατρο Μετροπόλιταν, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Η σχέση τους διήρκησε ως το 1990, δηλαδή για 21 χρόνια.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Θα αναπαυθεί επιτέλους η ψυχή της μητέρας της Τούνη που έφυγε με τον καημό»

Επίδομα ενοικίου: Τα κριτήρια και βήμα-βήμα η διαδικασία για να λάβετε έως και 210 ευρώ από τον ΟΠΕΚΑ

Συγκλονίζει το θαύμα του Αγίου Παρθενίου σε καρκινοπαθή: «Δεν ήλπιζα να σε ξαναδώ»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ