Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντησή για τον Διονύση Σχοινά και τη δικαστική διαμάχη

γιώργος-μαζωνάκης-η-απάντησή-για-τον-δ-63027

Το σπάσιμο της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά έφερε δικαστικές διαμάχες και βροχή εξωδίκων.

Σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και τον Διονύση Σχοινά μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τί είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με τον Διονύση Σχοινά

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε  και αρχικά, απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα δούμε κάποιον στο πλευρό του στο Κέντρο Αθηνών, όπου και εμφανίζεται.

Ποιον θα δούμε να τραγουδάει δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Διονύση Σχοινά

«Στο πλευρό μου θα δείτε… εμένα», είπε χιουμοριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Διονύση Σχοινά, μετά την αποχώρηση του δεύτερου από το σχήμα. Ο τραγουδιστής προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά», είπε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του.

Η ιστορία αυτή φαίνεται όμως, πως δημιούργησε στον Διονύση Σχοινά νέα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μίλησε κι εξήγησε πως η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να παρακάμψει. Άλλωστε, έσπασε τους όρους του συμβολαίου τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε ανεβάσει ένα βίντεο που έλεγε πως η μουσική ενώνει, και τραγούδαγε το τραγούδι “ποτέ” του Διονύση Σχοινά στην αρχή της διαμάχης τους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ