Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Eξώδικο… αλλά όχι από τον Γιώργο Μαζωνάκη

διονύσης-σχοινάς-καίτη-γαρμπή-eξώδικ-60178

Οταν μια συνεργασία σπάει υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Αυτό συμβαίνει και στη διάλυση της συνεργασίας Γιώργου Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά ενώ κάπου εκεί ανάμεσα εμπλέκεται και η Καίτη Γαρμπή. Διαφορές που θα λυθούν μ΄ένα εξώδικο από το μαγαζί που θα γινόταν οι εμφανίσεις.

Γιατί έστειλαν εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και τί σχέση έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Πως εμπλέκεται η Καίτη Γαρμπή στο εξώδικο στον Διονύση Σχοινά για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, η ιστορία αυτή φαίνεται πως δημιούργησε στον Διονύση Σχοινά νέα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι εξήγησε πως η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να παρακάμψει. Άλλωστε, έσπασε τους όρους του συμβολαίου τους.

Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.

Είναι κρίμα τόσοι σπουδαίοι καλλιτέχνες να τσακώνονται για το ποιανού όνομα θα μπει πρώτο στην αφίσα και να λύνουν τις διαφορές τους δικαστικά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ