Βασίλης Καρράς: Άνοιξε η διαθήκη του – Η αμύθητη περιουσία, οι κληρονόμοι, τα ακίνητα και οι τραπεζικές καταθέσεις

Άνοιξε η διαθήκη του Βασίλη Καρά: Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» έφερε στο «φως» την αμύθητη περιουσία, τα ακίνητα και τις καταθέσεις.
βασίλης-καρράς-άνοιξε-η-διαθήκη-του-196579

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Πρωινού» έφερε στο φως την αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω του ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς και η οποία μοιράζεται εξ’ ολοκλήρου στη σύζυγο και την κόρη του αλλά όχι όπως περίμεναν οι περισσότεροι με μεγαλύτερο ποσοστό για την κόρη του, Ειρήνη. Μήνες μετά το θάνατο του σπουδαίου Βασίλη Καρρά, ήρθε η ώρα να ανοίξει η διαθήκη του και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε σήμερα το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή τοποθετείται κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά που θα μοιραστούν εξίσου οι δύο γυναίκες της ζωής του, Χριστίνα και Ειρήνη, δηλαδή η σύζυγος και η κόρη του, είναι πολλά περισσότερα.

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη του, πάνω από 10 εκατομμύρια η ακίνητη περιουσία του

Περιουσία τεράστιας αξίας άφησε πίσω του ο Βασίλης Καρράς, η οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη του, θα μοιραστεί εξ’ ίσου στη σύζυγο και την κόρη του. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η διαθήκη περιλαμβάνει: τη μονοκατοικία του τραγουδιστή στην Καρδία Θεσσαλονίκης, το «Χωριό της Ειρήνης» -η αξία του οποίου αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ-, το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, μέσα στο οποίο γινόταν και παραγωγή ελαιόλαδου και εξαγωγή του στο εξωτερικό, ένα παραθαλάσσιο εξοχικό κι ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα.

Επίσης στα περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή περιλαμβάνονται οι τραπεζικές του καταθέσεις, καθώς και μια συλλογή παλιών αυτοκινήτων, τα οποία έχουν αμύθητη συλλεκτική αξία. Και, βέβαια, η σύζυγος του Βασίλη Καρρά διατηρεί για 50 χρόνια τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, όπως αναφέρθηκε σήμερα στο αναλυτικό ρεπορτάζ του «Πρωινού».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Βασίλης Καρράς: Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του

Ο Βασίλης Καρράς αποχαιρετά τη σύζυγό του

Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ.

Έχουμε φτάσει στο 2022 και έχω κανονίσει τον Αύγουστο με την οικογένειά μου να πάω στην Πάργα για διακοπές, σε έναν φίλο μου τον Βαγγέλη, που πηγαίνω κάθε χρόνο. Στις 8 Αυγούστου το βράδυ δεν αισθάνομαι και πολύ καλά. Στα κρυφά, εκεί που βήχω, βλέπω μια μεγάλη αιμόπτυση. Παίρνω έναν φίλο μου γιατρό, του λέω την κατάσταση και με στέλνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Φτάνω στο νοσοκομείο στις 2 το βράδυ και το πρωί στις 8 βγήκαν τα αποτελέσματα.(…)

Βρήκαν ότι έχω δύο σημάδια, διαφορετικά, ένα στον πνεύμονα και ένα άλλο στον λαιμό. Κατεβαίνω αμέσως στη Θεσσαλονίκη και όντως τα πράγματα είναι χάλια. Υπάρχουν δύο καρκίνοι και από εκεί και πέρα ξεκινάει ο Γολγοθάς μου. Ένας Γολγοθάς ίδιος με αυτόν που θ’ ανέβαινε όποιος και να ήταν στη θέση μου… Ίδιος είναι ο δρόμος για όλους!(…)

Σε τέσσερις μήνες τα πράγματα αλλάζουν και ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία του κορμιού μου, κόκαλα κλπ. Δίνω τον αγώνα μου και δεν το βάζω κάτω. Αγαπώ τη ζωή και θα παλέψω… Θα παλέψω όσο δεν σας φαίνεται δυνατόν ότι μπορεί να παλέψει άνθρωπος.

Θέλω να πω σε όλους, οικογένεια, φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, θαυμαστές, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη τους… και από μένα… μια ωραία… Καληνύχτα και καλή βραδιά.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Οι αστρολόγοι μίλησαν: Γι’ αυτά τα 4 ζώδια ο Ιούνιος θα είναι ο τυχερός τους μήνας

Η κούπα του Conference League στα χέρια του Γιαννάκη: H συγκινητική στιγμή που ο Φορτούνης του παρέδωσε το τρόπαιο

Προειδοποίηση Μαρουσάκη για τον καιρό: Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ