Ελένη Μενεγάκη: «Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου και έκλαιγα κι εγώ μαζί τους περισσότερο»

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στα κόκκινα στην σημερινή εκπομπή της μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φιορτεντίνα. 
ελένη-μενεγάκη-έκλαιγε-όλη-η-οικογέν-196626

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη εκθείασε τους ερυθρόλευκους του Βαγγέλη Μαρινάκη και αφίερωσε τα λόγια της στην οικογένεια της.

Ελένη Μενεγάκη: Όσα είπε για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τι στιγμές ζήσαμε Χριστέ μου. Πόσα ελληνικά σπίτια, πόσοι άνθρωποι χάρηκαν, δάκρυσαν, ξαναχάρηκαν, που όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που λέω. Αυτά που μεγαλώνοντας σε ένα κόκκινο σπίτι άκουγα από μικρό παιδί… Πότε, δηλαδή θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές… Που όταν μικρή δεν καταλάβαινα. Κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο. Κόκκινες καρδιές παντού!

Δεν ξέρω τι να πω. Ζήλεψα αυτούς που ήταν στον Πειραιά χθες και χάρηκα που το Mega μπορούσε να δίνει τον παλμό. Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές. Οι εικόνες του κόσμου που κάθισε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να ζήσει αυτές τις στιγμές που θα λέει στα παιδιά του. Εύχομαι όλα αυτά να είναι μόνο η αρχή! Αυτά που είπα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου που χθες το βράδυ ζούσαν τεράστιες συγκινήσεις. Έκλαιγαν πραγματικά και έκλαιγα κι εγώ με τη χαρά τους περισσότερο».

Ελένη Μενεγάκη: Η εμφάνιση της παρουσιάστριας

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Θόδωρος Καρατζάς

Το σπίτι σας γέμισε μυρμήγκια; 3 απλοί τρόποι για να τα εξαφανίσετε «σε χρόνο μηδέν», χωρίς χρήση χημικών

Ο Μαρινάκης αποθεώθηκε για την κούπα του Ολυμπιακού: «Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ