Τίνα Μεσσαροπούλου: “Αυτή τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη εμείς θα την πετάγαμε – Μας γράφει κανονικότατα”

Με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ελένη Μενεγάκη από την προσωπική της ζωή, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε ένα καυστικό σχόλιο.
τίνα-μεσσαροπούλου-αυτή-τη-φωτογραφ-191613

Το πρωί της Τετάρτης, το πάνελ του Happy Day αναφέρθηκαν στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ελένη Μενεγάκη από την προσωπική της ζωή. Μάλιστα η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε ένα σχόλιο που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της Τίνας Μεσσαροπούλου

“Εγώ θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στην καριέρα της, επειδή της την είχε σπάσει αυτό το κυνηγητό με τους παπαράτσι, είπε “παιδιά, θα σας το χαλάσω τώρα, γιατί θα ανεβάζω μόνη μου”. Έτσι ξεκίνησε αυτό και παραμένει μάλλον για τους ίδιους λόγους” είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

“Έχουν μεγαλώσει πια και τα παιδιά της, ακόμα και η μικρούλα της, η Μαρίνα, είναι 7-8 χρονών, οπότε δεν έχει λόγο να κρύβεται. Κάποτε προστάτευε πολύ και την οικογένειά της, τα παιδάκια της να μην φανούν” είπε από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Αυτή τη φωτογραφία εμείς θα την πετάγαμε. Θα λέγαμε, όπως μας έβγαζε… μην τη δω αυτή τη φωτογραφία. Η Μενεγάκη μας γράφει κανονικότατα…” είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μπράβο στην Πάτρα: Απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων

Ράκος η Μαρία Αντωνά: «Δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε φάση να κάνω δηλώσεις»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάολα Μπαντόσα μίλησε για τον χωρισμό τους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ