Άννα Μενενάκου: Η σχέση με τον Σωτήρη Τσαφούλια, η μεγάλη της λατρεία και οι καλύτερες ερμηνείες

άννα-μενενάκου-η-σχέση-με-τον-σωτήρη-τσ-64506

H γνωστή ηθοποιός Άννα Μενενάκου… τα μυστικά της ομορφιάς της, η επίθεση στην Μενδώνη και οι ρόλοι της σε της σε τηλεοπλικές σειρές όπως “Μαρία η Άσχημη” και Singles.

Ποιά είναι η Άννα Μενενάκου που έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές όπως σε τηλεοπλικές σειρές όπως “Μαρία η Άσχημη” και Singles.

Η Άννα Μενενάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 ενώ πέρασε τα παιδικά της χρόνια στον Πειραιά και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου από όπου κι αποφοίτησε το 2008.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2007 σε δύο επεισόδια της σειράς «Singles 2,1/2». Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε κάποια από τα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μαρία η άσχημη» στο Mega. Το 2008, πρωταγωνίστησε σε μία ιστορία της σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο» μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, ενώ συμμετείχε και στη σειρά «Υπάρχουν άντρες κι άντρες» του Alpha.Το 2009, ήταν μέρος του βασικού καστ της δραματικής σειράς «Χαρά αγνοείται» του Mega. Στη συνέχεια με μικρά και σταθερά βήματα έκτισε την καριέρα της.

Τί δίνει χαρά στην Άννα Μενενάκου που πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές όπως σε τηλεοπλικές σειρές όπως “Μαρία η Άσχημη” και Singles.

Η λατρεία στην yoga

Όταν δεν δουλεύει της αρέσει να βλέπει ωραίες σειρές -αυτή την περίοδο έχει κολλήσει με το The Crown– και να κάνει yoga. “Μου αρέσει πολύ η yoga. Όχι μόνο σαν άσκηση, αλλά σαν φιλοσοφία ζωής. Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν την κάνω όσο θα ήθελα, άλλα όταν βρω το χρόνο μου αρέσει πολύ” εξηγεί στο Marie Claire. Αυτό ίσως είναι κι ένα από τα μυστικά της ωραίας εξωτερικής της εμφάνισης στην οποία όμως δεν δίνει και μεγάλη βαρύτητα.

Κάθαρση μέχρι τέλους, αγάπη και φως για την ανθρώπινη ύπαρξη

Η Άννα Μενενάκου πήρε θέση και σχολίασε όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο και την απαίτηση των συναδέλφων της να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη.

«Υπάρχουν τα κόμματα, τα αποσιωπητικά… τα ερωτηματικά και οι τελείες. Στα κόμματα υπάρχουν και τα αποσιωπητικά και τα ερωτηματικά και οι τελείες. Στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν χωράνε ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά, ούτε τελείες. Μόνο σεβασμός. Αγάπη και φως, για την ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθαρση μέχρι τέλους».

Τώρα καταλάβαμε πως διατηρείται έτσι όμορφή η Άννα Μενενάκου… αφού ασχολείται με τη yoga!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ