Αρσενικό «παλαιάς κοπής» ο Σάκης Αρσενίου: «Εγώ θέλω τη γυναίκα δούλα και κυρά – Είμαι κάθετος»

αρσενικό-παλαιάς-κοπής-ο-σάκης-αρσε-178743

Ο Σάκης Αρσενίου μιλά για την οικογένεια του σε μια συναρπαστική συνέντευξη .Μοιράζεται την χαρά που νιώθει αφού έγινε πατέρας και για την ανατροφή του γιου του από τη νέα σούπερ μαμά σύζυγό του!

Ο Σάκης κατέχει παραδοσιακό τρόπο σκέψης και αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι για εκείνον η ικανότητα της συντρόφου του να μαγειρεύει και να φροντίζει την οικογένειά του. Ο Έλληνας τραγουδιστής μοιράζεται τις σκέψεις του για την ιδανική οικογένεια και τις αξίες της στην παρακάτω συνέντευξη.

Η οικογένεια με αξίες του Σάκη Αρσενίου

Ο Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του για την ιδανική του οικογένεια σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «MEGA».

Ο Αρσενίου πιστεύει ότι η σύζυγός του θα πρέπει να ξέρει να φροντίζει τον άντρα και το παιδί της, συμπεριλαμβανομένου του μαγειρέματος και του σιδερώματος. Εξέφρασε επίσης τη χαρά του για τον ερχομό του γιου του και τον θαυμασμό που τρέφει για τη νεαρή σούπερ μαμά σύζυγό του. Μάθετε περισσότερα για την προσωπική ζωή και τις οικογενειακές αξίες του.

Σάκης Αρσενίου: «Θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει»

Ο Σάκης Αρσενίου, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, μοιράστηκε πρόσφατα την ευτυχία του για τον ερχομό του γιου του και πώς μοιάζει η ιδανική του οικογένεια.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «MEGA», εξέφρασε τη χαρά και το θαυμασμό του προς τη σύζυγό του, η οποία είναι μια νεαρή σούπερ μαμά.

Ο Αρσενίου εξέφρασε τη χαρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια νέα ζωή. Η σύζυγός μου είναι μια πολύ καλή μητέρα, είναι επίσης μικρή σε ηλικία, αλλά είναι μια σούπερ μαμά.

Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει ήδη. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλιά και τώρα χαϊδεύουμε το μικρό δίπλα μας».

Πρόσθεσε ακόμη: «Το παιδί μοιάζει με τον πατέρα μου και έχει το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάφτιση μαζί τον επόμενο χρόνο. Ήμουν στη μέση του τοκετού ήταν μια φοβερή εμπειρία.

Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε στην αγκαλιά μας συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου».

Ο Σάκης Αρσενίου αποκάλυψε επίσης ότι είναι παραδοσιακός: «Είμαι παλιομοδίτης, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, να φροντίζει τον άντρα και το παιδί της».

Μοιράστηκε επίσης ένα προσωπικό ανέκδοτο: «Φλέρταραν τη Λαμπρινή όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε», αποκάλυψε για την περίοδο εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Ο Σάκης Αρσενίου, ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, μοιράστηκε πρόσφατα την άποψή του για την ιδανική οικογένειά του.

Πιστεύει ότι η γυναίκα του πρέπει να ξέρει να φροντίζει τον άντρα και το παιδί της, συμπεριλαμβανομένου του μαγειρέματος και του σιδερώματος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο «MEGA» TV, εξέφρασε την ευτυχία του για τον ερχομό του γιου του και τη χαρά που νιώθει με τη σύζυγό του, η οποία είναι μια νέα και ικανή μητέρα.

«Η σύζυγός μου είναι μια πολύ καλή μητέρα, είναι επίσης νέα στην ηλικία, αλλά είναι μια σούπερ μαμά», μοιράστηκε.

Η πρώτη επαφή με τον γιο του:

Εξέφρασε επίσης τη χαρά του όταν κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του: «Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε στην αγκαλιά μας συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου».

Επιπλέον, ο πατέρας του Σάκη Αρσενίου είναι συνονόματος του νεογέννητου γιου του. Το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει γάμο και τελετή βάφτισης μαζί το επόμενο έτος.

Τέλος, ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα προσωπικό ανέκδοτο σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της συντρόφου του. «Φλέρταραν τη Λαμπρινή όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε», αποκάλυψε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ