Άννα Μαρία Παναρέτου: Στα 17 της γέννησε στον Σάκη Ρουβά, πήρε διαζύγιο και σήμερα είναι μία υπέροχη γιαγιά

Ο Σάκης Ρουβάς έχει γεννηθεί στην Κέρκυρα και έχει ακόμη δύο αδέρφια. Γονείς τους, ο Κωνσταντίνος Ρουβάς και η Άννα Μαρία Παναρέτου.
άννα-μαρία-παναρέτου-στα-17-της-γέννησε-61798

Ο Σάκης Ρουβάς έχει γεννηθεί στην Κέρκυρα και έχει ακόμη δύο αδέρφια. Γονείς τους, ο Κωνσταντίνος Ρουβάς και η Άννα Μαρία Παναρέτου. Η αγάπη του τραγουδιστή για τη μητέρα του όπως έχει αναφέρει και σε συνεντεύξεις του, είναι τεράστια.

Σάκης Ρουβάς: Ο χωρισμός των γονιών του και η νέα πραγματικότητα

Οι γονείς του pop star είναι χώρισαν το 1984. Εκείνος και ο αδερφός του μετακόμισαν στο χωριό Ποταμός για να μείνουν με τους παππούδες τους.

Οι παππούδες του ήταν οι γονείς του πατέρα του. Όσον αφορά τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, εκείνος επέλεξε να παντρευτεί ξανά, κάνοντας και άλλα παιδιά. Όταν έφτασε τα 12 έτη, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πιάσει δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του.

Σάκης Ρουβάς: Η αγάπη για τη μητέρα του είναι έκδηλη

Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφερόμενος στη μητέρα του, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν:

«Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ».

Στη συνέχεια, ο Σάκης, αναφέρθηκε διαχρονικά στη σχέση τους: «Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση».

Σχετικά με το τραγούδι και τη βοήθεια της μητέρας του, ο διάσημος τραγουδιστής, είχε τονίσει: «Πάντως, η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου, όπως και όλη μου η οικογένεια. Εκείνη βέβαια ακόμη περισσότερο, καθώς ήταν καλλιτέχνης – ερασιτέχνης μεν, αλλά καλλιτέχνης, γιατί αυτό ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις».

Μητέρα και γιος, έχουν χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση! Αν και ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και βρίσκεται στην Αθήνα, προσπαθεί να την επισκέπτεται συχνά στην Κέρκυρα.

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ