Δήμητρα Κατσαφάδου: «Είμαι ένας καταθλιπτικός ασθενής. Μένω σε καταφύγιο ζώων»

δήμητρα-κατσαφάδου-είμαι-ένας-καταθ-60833

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την ψυχολογική της κατάσταση, τη διάρρηξη στο κατάστημά της καθώς και για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Κατσαφάδου δήλωσε:

«Το σπίτι, το οποίο έχω νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας, το έχω παραχωρήσει σε μια χημειοθεραπευόμενη κοπέλα που γνώρισα σε μια εκδήλωση του Make a wish. Τώρα μένω στο καταφύγιο ζώων μαζί με τα 160 σκυλιά της φίλης μου που συντηρώ και τα 24 δικά μου».

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Είμαι ένας καταθλιπτικός ασθενής»

Όσον αφορά τις δύο πρόσφατες ληστείες σε κατάστημά της, η ίδια αποκάλυψε ότι ο ένας δράστης έχει ταυτοποιηθεί, οπότε αναμένεται η σύλληψή του κι ότι εξαιτίας του συμβάντος αυτού, έπαθε κρίσεις πανικού.

«Μου έσπασαν δύο το κατάστημα του Περιστερίου, στεναχωρήθηκα, έπαθα κρίση πανικού γιατί είμαι ένας καταθλιπτικός ασθενής, αυτό δεν σταματάει ποτέ. Ταυτοποιήσαμε τον ένα δράστη και είμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων, τώρα περιμένουμε τη σύλληψή του».

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Μου λείπει ένας σύντροφος που να μοιάζει στον αδερφό μου, τον Κυριάκο»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, η ίδια αποκάλυψε ότι θέλει να βρει έναν σύντροφο που να μοιάζει στον αδερφό της κι αν κρίνουμε από παλιότερες δηλώσεις της για εκείνον, θέλει έναν σύντροφο-στήριγμα που να την προσέχει και να προσπαθεί να μανατζάρει τα πάντα προκειμένου να τη βοηθήσει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ