Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Βάφτισαν τον γιο τους, Νίκο

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους. Το μυστήριο τελέστηκε…
εριέττα-κούρκουλου-βύρων-βασιλειάδ-61584

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους. Το μυστήριο τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς αυτό ήταν επιθυμία του ζευγαριού.

Κούρκουλου – Βασιλειάδης: Βαφτίσια για τον γιο τους και vegan δείπνο

Τον περασμένο Μάρτιο η ζωή της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη άλλαξε οριστικά. Η αλλαγή αυτή ήταν κάτι παραπάνω από θετική αφού στη ζωή τους μπήκε ο γιος τους για να τους γεμίσει με χαρά.

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που επιθυμούσαν πολύ και οι δυο και από τη μέρα που τελικά ο γιος τους γεννήθηκε αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Τόσο η Εριέττα Κούρκουλου όσο και ο Βύρωνας Βασιλειάδης είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από τον γιο τους γι’ αυτό και την βάπτισή του δεν την έμαθε κανείς πέρα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους χθες Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε – όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το ζευγάρι – είναι Νίκος.

Επιθυμία τους ωστόσο είναι να μη διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι δυο κρατούν χαμηλούς τόνους. Το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι μια κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων που ενημέρωνε τους καλεσμένους πως το μενού είναι αποκλειστικά vegan γεγονός που αντικατοπτρίζει τη στάση ζωής που έχουν επιλέξει η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης με την οποία προσπαθούν να μεγαλώσουν και τον γιο τους.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» ανέφερε το μήνυμα της κάρτας.

Να τους ζήσει!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ