Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή…και μέρος της ζωής μου»

ιωάννα-παλιοσπύρου-πάντα-θα-σας-δείχ-60903

Μια δημοσίευση με τέσσερις νέες φωτογραφίες κι ένα βίντεο μοιράστηκε η αγαπημένη μας μαχήτρια, Ιωάννα Παλιοσπύρου, στο λογαριασμό της στο instagram δείχνοντάς μας ένα μόνο μέρος από την προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης που έχει υποστεί το πρόσωπο και το σώμα της από την επίθεση που δέχτηκε με το οξύ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι πάνω απ’ όλα αληθινή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ευχάριστες στιγμές από την καθημερινότητά της, τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και συναντήσεις ή δράσεις που παρακολουθεί. Η Ιωάννα, όμως, δεν μοιράζεται μόνο τα ευχάριστα, θέλει να μας θυμίζει ότι υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά, η πιο αληθινή, όπως λέει κι η ίδια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτηση της από το κέντρο αποκατάστασης

«Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια.. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή..και μέρος της ζωης μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω.

Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική #therapisgeneralhospital για την φροντίδα και την ευγένεια τους. Εις το επανιδείν», γράφει στην ανάρτηση της.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ