Θάνατος 91χρονης στον Βόλο: Αιτία καρδιακή ανακοπή και όχι γαστρεντερίτιδα

Ο θάνατος της 91χρονης στον Βόλο οφείλεται σε σηπτικό σοκ που προκλήθηκε από τα υποκείμενα νοσήματα και όχι από γαστρεντερίτιδα
θάνατος-91χρονης-στον-βόλο-αιτία-καρδια-197496

Αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για θάνατο 91χρονης γυναίκας στον Βόλο από γαστρεντερίτιδα, ωστόσο νεότερα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανακοπή. Η γυναίκα, καταγόμενη από τον Αλμυρό, προσήλθε στο νοσοκομείο Βόλου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Παρόλα αυτά, η ιατρική εξέταση έδειξε ότι η 91χρονη έπασχε από καρδιακή ανακοπή, κολπική μαρμαρυγή και βρογχικό άσθμα. Συνεπώς, ο θάνατός της οφείλεται σε σηπτικό σοκ που προκλήθηκε από τα υποκείμενα νοσήματα και όχι από γαστρεντερίτιδα.

Ενημέρωση για κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Βόλο

Στο νοσοκομείο Βόλου έχουν καταγραφεί 34 κρούσματα γαστρεντερίτιδας από τις 27 Μαΐου έως και σήμερα.

Από αυτά, 20 αφορούν παιδιά και 14 ενήλικες.

12 παιδιά και 5 ενήλικες χρειάστηκαν νοσηλεία.

Σήμερα, 8 παιδιά και 3 ενήλικες εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Από τους νοσηλευόμενους ενήλικες, ένας βρίσκεται στη ΜΕΘ λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης από πτώση, η οποία προκλήθηκε από αδυναμία εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας.

Επιπλέον, ένας ενήλικας νοσηλεύεται με εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κλινική εικόνα των 7 παιδιών που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική είναι καλή, ενώ η κατάσταση του παιδιού που προσήλθε στις 31 Μαΐου σε σοβαρή κατάσταση έχει βελτιωθεί.

Μαγνησία: Καθαρό από σαλμονέλα το νερό – «Δεξαμενή, αγωγός και δίκτυο δεν κινδυνεύουν από τίποτα αν γίνουν όσα πρέπει να γίνουν»

Στα 100 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας. Πώς μολύνθηκε το νερό στον Ριζόμυλο και στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας. Τι αποκαλύπτει το «Tlive» και ο άνθρωπος που έχει κατασκευάσει τη δεξαμενή.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πριν αλλάξει μύτη και στόμα: 10 φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν από τις πλαστικές τη δείχνουν πραγματικά αγνώριστη

Προχώρησε και η Μαρία Αντωνά: Πασίγνωστος δημοσιογράφος-παρουσιαστής ο νέος της σύντροφος μετά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη

«Αγαπητέ πατέρα…»: Συγκινεί ο Παύλος ανήμερα των γενεθλίων του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ