Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμη 4 γυναίκες τον καταγγέλλουν για revenge porn

στάθης-παναγιωτόπουλος-ακόμη-4-γυναίκ-62613

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για revenge porn προς τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο με ακόμα τέσσερις γυναίκες να τον κατηγορούν.

Μεταξύ αυτών και γνωστή δημοσιογράφος με την οποία είχαν συνεργαστεί

Άγνωστο είναι πόσες γυναίκες εξέθεσε τελικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με το revenge porn, καθώς φαίνεται πως είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές κι άλλων, εκτός από τις τρεις για τις οποίες ήδη κατηγορείται.

Γιατί κατηγορούν οι 4 αυτές γυναίκες τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn

Ακόμη τέσσερις γυναίκες αναγνώρισαν τους εαυτούς τους στα βίντεο αυτά και έχουν προσφύγει σε δικηγόρο για να δουν ποια θα είναι τα επόμενά τους βήματα.

Εκ των τεσσάρων αυτών γυναικών, η μία είναι γνωστή δημοσιογράφος, η οποία είχε συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο παλαιότερα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Tϊ δείχνουν τα βίντεο που καταγγέλουν οι 4 γυναίκες τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn

Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους και έχουν εκφράσει φόβους για την πιθανότητα διαρροής των ταυτοτήτων τους, σε περίπτωση που προχωρήσουν σε καταγγελία σε βάρος του, μετέφερε ο σταθμός.

Η δικηγόρος Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, η οποία ασχολείται με την υπόθεση, επεσήμανε πως «είναι δύσκολο το θέμα του πώς θα προσφύγουν γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα».

«Ο καταγγελλόμενος είχε πολυετή δράση και, όπως καταλαβαίνετε, οι τότε νεαρές γυναίκες δεν είναι όλες νεαρές πλέον, μπορεί να έχουν κάνει οικογένεια, να έχουν κάποια σχέση» σημείωσε.

«Το σημαντικό είναι να στοχεύσουμε στη δράση του συγκεκριμένου κι άλλων. Οι γυναίκες να μην φοβούνται, να απευθυνθούν σε δικηγόρο» ζήτησε η ίδια.

Είναι πολύ σημαντικό στο σημείο που βρίσκεται η υπόθεση του παρουσιαστή να μη δειλιάσουν οι γυναίκες θύματα του και να μιλήσουν για το προσωπικό τους δράμα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ