Νέα παραλήρημα Ερντογάν: Η Ελλάδα προστατεύει τρομοκράτες στο Λαύριο

νέα-παραλήρημα-ερντογάν-η-ελλάδα-προσ-62564

Συνεχίζει να τραβάει το σκοινί ο Ερντογάν που σε νέο παραλήρημα του λέει πως η Ελλάδα προστατεύει τρομοκράτες στο Λαύριο.

Σε νέες απειλές κατά της Ελλάδος προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κλιμακώνει το μπαράζ προκλήσεων κατά της Ελλάδας.

Τί λέει ο Ερντογάν για την Ελλάδα και το ότι προστατεύει τρομοκράτες στο Λαύριο

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει τρομοκράτες σε στρατόπεδο στο Λαύριο, ενώ υποστήριξε ότι τα όπλα σε δυτική Θράκη και νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για την Άγκυρα.

«Οι τρομοκράτες προστατεύονται σχεδόν σε κάθε χώρα στην Ευρώπη, ειδικά στο ελληνικό στρατόπεδο στο Λαύριο» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, σημειώνοντας ότι οι τρομοκράτες είναι απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια των δυτικών κρατών, που προστατεύουν τρομοκρατικές ομάδες. «Περιμένουμε από όλες τις χώρες, ειδικά από τους γείτονες, να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων», πρόσθεσε.

Πώς αντιμετωπίζει την Ελλάδα ο Ερντογάν που λέει πως προστατεύει τρομοκράτες στο Λαύριο

Συνεχίζοντας για την Ελλάδα, ανέφερε ότι «γνωρίζουμε πολύ καλά τις προθέσεις αυτών που την παρακινούν», ενώ ανέφερε ότι «τα όπλα που συσσωρεύονται στη δυτική Θράκη και τα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Η δύναμή μας είναι πολύ πέρα απ’ αυτά». Παράλληλα απείλησε ότι «η υποστήριξη από την Αμερική δεν θα σας σώσει».

Μετά τις απειλές, ο Ερντογάν θέλησε να δείξει ευαισθητοποιημένος στο μεταναστευτικό, λέγοντας ότι η Τουρκία δεν θέλει το Αιγαίο και η Μεσόγειος να «μολύνονται με ανθρώπινο αίμα, δάκρυα ή εχθρότητα», αλλά «θέλουμε ειρήνη και ηρεμία με όλη μας την καρδιά».

Ενοχλημένος φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν μιας και βλέπει την καρέκλα του να τρίζει από την οικονομί της χώρας και ξεσπά συνέχεια σε εθνικά ζητήματα και στην Ελλάδα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ