Μαρτυρία για την εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: «Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει στο ίδιο σημείο»

μαρτυρία-για-την-εξαφάνιση-48χρονης-στη-62199

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης στην Ευρυτανία με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ. Η 48χρονη Ευρυδίκη που αναζητείται κοντά στη Γέφυρα Ταρτάνας στην Ευρυτανία συνήθιζε να κάνει βόλτες στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο λάτρευε. Κι ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη Λίμνη των Κρεμαστών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, σύμφωνα με μαρτυρίες που παρουσίασε το Star, ο πατέρας της αγνοούμενης είχε αυτοκτονήσει στο ίδιο σημείο που η γυναίκα έχει τώρα εξαφανιστεί.

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: «Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει στο ίδιο σημείο»

«Ο πατέρας της κοπέλας αυτής είχε αυτοκτονήσει πριν από 25 χρόνια με τον ίδιο τρόπο. Η κοπέλα δούλευε στο μικροβιολογικό, ήταν μια χαρά, δεν είχε ακουστεί κάτι», είπε συγκεκριμένα.

Τα σημειώματα της 48χρονης από την Ευρυτανία και η γνησιότητά τους

Ταυτόχρονα ξετάζεται αν τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της είναι όντως δικά της και τα έγραψε η ίδια ή αν είναι άλλος γραφικός χαρακτήρας, σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, έχει πολλά κρυμμένα μυστικά, αφού η 48χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, ενώ ακόμα υπάρχουν πληροφορίες ότι είχαν κληρονομήσει και μια μεγάλη κληρονομιά.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Ευρυδίκης βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο δεν θέλει να κάνει δηλώσεις.

Άνθρωποι που γνώριζαν την Ευρυδίκη μίλησαν στην εκπομπή, περιγράφοντας την 48χρονη ως μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, γεμάτη ζωντάνια και «ψυχή» της παρέας.

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία – Η τελευταία επικοινωνία

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί ήταν με τον δικηγόρο της. Η 48χρονη του είχε πει πού βρίσκεται και ότι ήταν μόνη της. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι τα λόγια της του προκάλεσαν ανησυχία.

Η επικοινωνία ήταν λίγων μόλις λεπτών, αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο, εξαιτίας των όσων του είπε στο τηλέφωνο η Ευρυδίκη.

Στη συνέχεια μόλις τελείωσε αυτή η επικοινωνία στην οποία κατάλαβε ότι η 48χρονη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος κάλεσε τον σύζυγό της. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τους είπε να πάνε στη Γέφυρα Τατάρνας, όπως και έγινε. Εκεί βρισκόταν το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν το κινητό και τα παπούτσια της, καθώς και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι οι έρευνες συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το εύρημα που εντοπίστηκε δεν σχετίζεται με την αγνοούμενη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ