Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε «τετ-α-τετ» συνάντηση με τον Κάρολο

γιατί-η-μέγκαν-μαρκλ-ζήτησε-τετ-α-τετ-59861

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται βασιλικός δημοσιογράφος, η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε μια «τετ-α-τετ» συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο.

Γιατί θέλει να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο η Μέγκαν Μαρκλ

Ο Νιλ Σον, δημοσιογράφος ψυχαγωγίας, ο οποίος που έχει εμφανιστεί στο NBC News, το MSNBC και το Access Hollywood, μετέφερε ότι άκουσε από «πολύ καλή πηγή» πως η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον νέο βασιλιά τηυς Βρετανίας.

Ο Σον ισχυρίζεται ότι Μέγκαν θέλει να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα» εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι (Χάρι – Μέγκαν) θα επιστρέψει στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό για να δει τα παιδιά του, τον Άρτσι, τριών ετών, και τη Λίλιμπετ, ενός έτους.

«Θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια, να έχει μια κατ’ ιδίαν ακρόαση με τον βασιλιά Κάρολο Γ’», είπε ο Σον σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, το οποίο έχει καταγράψει πάνω από 300 χιλιάδες προβολές.

«Ακριβώς… η Μέγκαν θέλει συνάντηση ένας προς έναν με τον βασιλιά Κάρολο. Ακούσατε σωστά. Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν», πρόσθεσε ο Σον.

Η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν Μαρκλ για την συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο

Αναλύοντας λεπτομερώς το περιεχόμενο της επιστολής, ο δημοσιογράφος είπε: «Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει κάποια από τη λογική πίσω από αυτό που έκαναν τα τελευταία δύο χρόνια (με τον Χάρι). Ότι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν είναι αξιοθαύμαστη».

Ωστόσο, ο Σον προειδοποίησε ότι παραμένει ασαφές αν η επιστολή της Μέγκαν θα είναι αρκετή για να «φτιάξει» εκ νέου τις σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό πρόκειται να προχωρήσει» σημείωσε, προσθέτοντας ότι συνηθίζεται να ζητείται η άμεση επαφή με τον βασιλιά μέσω επιστολής.

Μακάρι η κίνηση αυτή να βοηθήσει το ζευγάρι να φτιάξει τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ