Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και δηλώνει άγνοια για την έρευνα

Γνωστός τραγουδιστής: «Ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή για να αποδείξω ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή»
ο-τραγουδιστής-αρνείται-τις-κατηγορί-204356

Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω του δικηγόρου του, διαψεύδει τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που του αποδίδονται.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο δικηγόρος του τραγουδιστή εκφράζει την έκπληξη του πελάτη του για τη δέσμευση της περιουσίας του από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας, καθώς, όπως τονίζει, ο τραγουδιστής δεν κλήθηκε ποτέ για εξηγήσεις ή για να προσκομίσει στοιχεία που θα αποδείκνυαν την αθωότητά του.

Επισημαίνει επίσης ότι η διαρροή της υπόθεσης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποτελεί παράνομη πράξη και εκθέτει τον τραγουδιστή σε άδικη κριτική.

Ο τραγουδιστής δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές και να αποδείξει την αθωότητά του. Ζητώντας παράλληλα να λάβει άμεσα κλήση για να ενημερωθεί για τις κατηγορίες που του βαρύνουν.

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής

Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα οτι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια οτι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν. Η δε απορία μου συνίσταται στο οτι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν οτι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Δήλωσε έκπληκτος για τη δέσμευση της περιουσίας του. Δεν κλήθηκε ποτέ για εξηγήσεις. Η υπόθεση διέρρευσε παράνομα στα ΜΜΕ. Ο τραγουδιστής δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Η έρευνα εστιάζει σε μια εταιρεία του τραγουδιστή και σε ύποπτες κινήσεις λογαριασμών. Ο τραγουδιστής φέρεται να δήλωνε ετήσια εισοδήματα 50.000 ευρώ την τελευταία πενταετία. Τρία ακόμα πρόσωπα εμπλέκονται στην έρευνα, αλλά προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μόλις έσκασε: Δεσμεύτηκε η περιουσία πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων

Αντώνης Ρέμος: «Δούλευα σε οικοδομές, ήμουν υδραυλικός και δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή»

Εξομολόγηση από τον Αντώνη Ρέμο: «Δεν έχω καλές σχέσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ