Μόλις έσκασε: Δεσμεύτηκε η περιουσία πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων

Οικονομικός Εισαγγελέας διενεργεί έρευνα για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή
μόλις-έσκασε-δεσμεύτηκε-η-περιουσία-π-204337

Οικονομικός Εισαγγελέας διενεργεί έρευνα για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος ενός από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της Ελλάδας.

Η έρευνα, που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα, βασίζεται σε πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα. Στο πόρισμα εντοπίζονται ύποπτες δραστηριότητες σε εταιρεία που ίδρυσε ο τραγουδιστής, άσχετη με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα.

Ως αποτέλεσμα, η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος έχει δεσμεύσει την κινητή και ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή, εκτιμώντας το ύψος της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος σε 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Η δέσμευση αφορά ακίνητα, οχήματα, τραπεζικούς λογαριασμούς, σκάφη και θυρίδες.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο τραγουδιστής δήλωσε ετήσιο εισόδημα περίπου 50.000 ευρώ τα τελευταία πέντε χρόνια. Φαίνεται πως αυτό το ασυνήθιστα χαμηλό ποσό για την αναγνωρισιμότητα και τις ακριβοπληρωμένες εμφανίσεις του τραγουδιστή, ώθησε την Αρχή στην έρευνα.

Πληροφορίες θέλουν την έρευνα να μην περιορίζεται μόνο στον τραγουδιστή, καθώς οι εισαγγελείς στρέφονται και προς συνεργάτες του.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Αντώνης Ρέμος: «Δούλευα σε οικοδομές, ήμουν υδραυλικός και δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή»

Εξομολόγηση από τον Αντώνη Ρέμο: «Δεν έχω καλές σχέσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου»

Αντί να ακούν τον Ρέμο, κοιτούσαν εκείνη: Η Υβόννη Μπόσνιακ πήγε έτσι στα μπουζούκια κι όλοι κοιτούσαν τα πόδια της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ