Μάικλ Μόσλεϊ: Ποιος είναι ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC που αγνοείται στη Σύμη

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.
μάικλ-μόσλεϊ-ποιος-είναι-ο-βρετανός-πα-198251

Τεράστια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από τις ελληνικές Αρχές για τον εντοπισμό του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, δρ Μάικλ Μόσλεϊ και αρθρογράφου της Daily Mail, ο οποίος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν σε παραλία της Σύμης.

Ποιος είναι ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC που αγνοείται στη Σύμη

Πριν πολλά χρόνια ο δρ Μάικλ Μόσλεϊ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αϋπνίας. Η λύση που έδωσε ως γιατρός ήταν η επιλογή της διαλειμματικής δίαιτας.

Όπως έχει πει και έχει γράψει σε βιβλία του, είχε διαγνωστεί με χρόνια αϋπνία. Για να καταπολεμήσει τα βασανιστικά συμπτώματα επέλεξε να αλλάξει τρόπο διατροφής και να υιοθετήσει τη διαλειμματική νηστεία, καθώς και μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και στοιχεία κετογονικής δίαιτας.

Μαζί με τη σύζυγό και στενή συνεργάτιδά του, την επίσης γιατρό Κλέαρ Μπέιλι, έχουν λανσάρει την εκστρατεία με τίτλο «Καλό φαγητό, καλύτερος ύπνος, μακρύτερη ζωή».

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας ταξίδεψαν τους προηγούμενους μήνες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να δώσουν ομιλίες, να κάνουν παρουσιάσεις και να συμμετάσχουν σε ενημερωτικά εργαστήρια με συμβουλές μαγειρικής και γενικότερα υιοθέτησης επιλογών που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής και μακροζωία.

Με το έργο τους θεωρείται ότι έχουν αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Τα βιβλία τους, (“The Fast 800” και “Fast 800 Recipe book”) είναι σταθερά στις λίστες των ευπώλητων ενώ έχουν βραβευτεί για την τηλεοπτική εκπομπή “Trust Me I’m a Doctor” και για τη σειρά επεισοδίων podcast “Just One Thing”.

Όπως υποστηρίζει, «το junk food έχει χειρότερες επιπτώσεις για την υγεία από ό,τι είχε το κάπνισμα κατά τη δεκαετία του 1950».

Ο Μόσλεϊ συνεργάζεται με το BBC από το 1985 και είναι περισσότερο γνωστός ως παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων για ιατρικά θέματα ενώ τακτικά εμφανίζεται στο πρόγραμμα The One Show. Παράλληλα αρθρογραφεί στις εφημερίδες Daily Mail, Times και Independent αλλά και στα περιοδικά Focus και Eureka.

Με τη σύζυγό του, που είναι γιατρός παθολόγος, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

«Δεν υπάρχουν ακόμη ενθαρρυντικά στοιχεία για την εξαφάνιση του δημοσιογράφου του BBC στη Σύμη» 

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κοιλιακούς «φέτες», τέλειες αναλογίες: H φώτο της Σμαράγδας Καρύδη από το πρώτο μπάνιο της «έβαλε φωτιά» στο Instagram

«Θα σώσουμε χιλιάδες ζωές»: O Γεωργιάδης ανακοίνωσε δωρεάν self test για καρκίνο του παχέος εντέρου

Μια νέα αρχή: Αυτό το καλοκαίρι 4 ζώδια θα ερωτευτούν ξανά μια παλιά τους αγάπη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ