Μια σπουδαία κίνηση: H είσοδος των παικτών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κρατώντας 8 αδέσποτα κουταβάκια στην αγκαλιά τους

μια-σπουδαία-κίνηση-h-είσοδος-των-παικτ-160409

Πριν από 2 χρόνια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν προχωρήσει σε μια άξια θαυμασμού πράξη καθώς πριν από την έναρξη αγώνα, οι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας οχτώ αδέσποτα κουτάβια.

Με 8 αδέσποτα κουταβάκια στην αγκαλιά μπήκαν οι παίκτες

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με τους παίκτες της να κάνουν τη διαφορά πριν καν την έναρξη της αναμέτρησης. Έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στα χέρια τους 8 κουτάβια, τα οποία είναι προς υιοθεσία. Κίνηση με την οποία η Ένωση στέλνει το σχετικό μήνυμα.

Είναι μια είσοδος ομάδας σε γήπεδο που δεν συνηθίζεται και γενικά μια όμορφη κίνηση, στο πλαίσιο του γενικότερου κλίματος που υπάρχει για την προστασία των ζώων και ειδικά των αδέσποτων.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα κουτάβια

Αρωγοί για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων

Σημαντικοί αρωγοί σε αυτή την καμπάνια της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν από πρώτη στιγμή η εταιρεία PERFECT PET και η σειρά διατροφής ADVANCE, οι οποίες αποτελούν Επίσημους Χορηγούς της ενέργειας και θα στηρίξουν με δωρεάν προϊόντα (τροφές, αξεσουάρ και αναλώσιμα πρώτης ανάγκης) όλους όσους θα υιοθετήσουν τα σκυλάκια! Σημαντική είναι, επίσης, και συμβολή του καταστήματος PETSHOPAKI.

Υπέροχη πράξη: Αγκαλιά με κουτάβια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ