ΑΕΚ: Οι τρεις κινήσεις που ετοιμάζει για τον Ιανουάριο

αεκ-οι-τρεις-κινήσεις-που-ετοιμάζει-γι-76156

Mετά από το καταπληκτικό της νέο γήπεδο η ΑΕΚ ετοιμάζει και τρεις νέες κινήσεις για τον Ιανουάριο.

O εκτός έδρας αγώνας με τον Λεβαδειακό, αύριο Δευτέρα (24/10, για την 9η αγωνιστική της Super League 1 είναι αυτό που σκέφτονται ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του, αλλά παράλληλα υπάρχουν και μεταγραφικές σκέψεις στην ΑΕΚ, η οποία περιμένει τον Ιανουάριο χωρίς να νιώθει πίεση και έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει τι θα επιδιώξει να κάνει τότε.

Η ΑΕΚ και το νέο της γήπεδο OPAP Arena

Το κλίμα στην Ένωση έχει αλλάξει εντυπωσιακά προς το καλύτερο τις τελευταίες εβδομάδες και σε αυτό, φυσικά, έπαιξε τεράστιο ρόλο το γεγονός ότι μπήκε στο νέο γήπεδο, στην OPAP Arena. Η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που χαμογελούν οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων, αφού βλέπουν και μια συνεχή βελτίωση από την ομάδα τους. Μια βελτίωση που πιστώνεται, προφανώς, στον Αλμέιδα, ο οποίος δείχνει ικανός να πάρει το 100% απο κάθε παίκτη του.

Θα είναι άδικο, όμως, να μην πιστωθεί και η διοίκηση το γεγονός ότι αυτή τη φορά είχε γίνει σωστός μεταγραφικός προγραμματισμός, αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έχουν όντως δυνατότητες. Δυνατότητες που έχουν αρχίσει και δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας αρχίσει να αφομοιώνουν τη λογική του προπονητή τους και αντιλαμβάνονται πλέον τι ζητάει από αυτούς, τι θέλει από τον καθένα καθημερινά στις προπονήσεις και φυσικά στους αγώνες.

Oι τρεις κινήσει που ετοιμάζει η ΑΕΚ για τον Ιανουάριο

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Φαν Βέερτ

Αυτό βέβαια, το γεγονός δηλαδή ότι οι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς ατομικά και αυτό κατ’ επέκταση φέρνει και την ομαδική βελτίωση, είναι πολύ θετικό για την ΑΕΚ και αφαιρεί ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους των ανθρώπων της: Δεν είναι επιτακτική ανάγκη το να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο. Αν πει σήμερα κάποιος στον Αλμέιδα ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές τον χειμώνα, ο Αργεντίνος δεν πρόκειται να τα βάψει μαύρα. Είναι απολύτως ικανοποιημένος, βλέπετε, με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Ρόστερ στο οποίο πιστεύει πάρα πολύ.

Επειδή, όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, στην Ένωση… όλο και κάτι θα κάνουν τον Ιαουάριο. Και με τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα, τρεις είναι οι θέσεις στις οποίες ενδέχεται να υπάρξει ενίσχυση: Αριστερός μπακ, επιτελικός χαφ, σέντερ φορ. Σε αυτές τις τρεις θέσεις έχει εντοπιστεί ένα θέμα, σε αυτές τις τρεις θέσεις, πιστεύουν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, ότι χρειάζεται μια αναβάθμιση, μια ενίσχυση. Έχοντας πάντα στο μυαλό τους, φυσικά, ότι τον Ιανουάριο θα μπει στο ρόστερ και ο Πάολο Φερνάντες που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και παρέμεινε στον Βόλο ως δανεικός.

Όσο για τις χώρες στις οποίες θα ψάξει η ΑΕΚ μήπως βρει κάτι καλό; Σίγουρα όλες στη λατινική Αμερική λόγω Αλμέιδα, σίγουρα η Γαλλία όπως φάνηκε και το καλοκαίρι, ενώ ενδιαφέρον θα έχουν και οι προτάσεις που θα κάνει ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι…

Πολύ σίγουρη για τον εαυτό της εμφανίζεται τελευταία η ΑΕΚ, ίσως φταίει το νέο στολίδι- γήπεδο της που απόκτησε πρόσφατα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ