Σάλος με τη «διακόσμηση» με εικόνες γυναικών στις ανδρικές τουαλέτες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

σάλος-με-τη-διακόσμηση-με-εικόνες-γυ-63867

Η Νέα Φιλαδέλφεια αποκτά πλέον το δικό της γήπεδο και το όνειρο ζωής πολλών φιλάθλων θα γίνει πραγματικότητα το βράδυ της Παρασκευής και τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, εικόνες από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και, ανάμεσα σε αυτές, μία φωτογραφία από τις ανδρικές τουαλέτες του γηπέδου, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media. Όπως φαίνεται, τον τοίχο κοσμούν εικόνες γυναικών με τα βλέμματα τους στραμμένα στα ανδρικά ουρητήρια.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το account «ysterografo_isotita» στο instagram, «υπάρχει ένα βίντεο στο YouTube που μας ξεναγεί στο εσωτερικό του σταδίου Αγίας Σοφίας της ομάδας ΑΕΚ. Παρατηρήσαμε μέσα στην καλαισθησία και μεγαλοπρέπεια του ότι στα αντρικά ουρητήρια υπάρχει μια μεγάλη φωτογραφία που δείχνει γυναίκες με ενθουσιασμό να δείχνουν; Να μετράνε; Να ενθουσιάζονται; Να παροτρύνουν; Πολλά τα ερωτήματα για το νόημα της εικόνας αυτής. Και πολλές οι σκέψεις σχετικά με το μήνυμα! Προσβλητικό για τις γυναίκες; Αγχωτικό για τους άντρες;», αναφέρουν.

Το εν λόγω στιγμιότυπο από το γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκεται στο 0:48

Νέο γήπεδο της ΑΕΚ: Η απάντηση του Γραφείου Τύπου

 

«Αυτά τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, μπήκε τώρα κάποιος έβγαλε κάποια βίντεο. Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση γι’ αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή. Ούτε ξέρω από πότε είναι αυτές οι φωτογραφίες», ανέφεραν στη LiFO από το Γραφείο Τύπου της ΑΕΚ.

«Πολλές φορές έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα γιατί για ένα διάστημα ήταν και εύκολη η πρόσβαση στο γήπεδο μέχρι να το κλείσουμε. Έβγαζαν φωτογραφίες, τα είχαν βγάλει ως δεδομένα και άλλα πράγματα που δεν υπήρχαν τελικά στην πορεία», πρόσθεσε η ίδια πηγή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει τελείως η…«διακόσμηση» στις ανδρικές τουαλέτες.

Σύντομα, λοιπόν, θα έχουμε νεότερα σχετικά με τον ομολογουμένως σεξιστικό τρόπο που «διακοσμήθηκαν» οι τουαλέτες – τουλάχιστον από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ