Μαρία Σάκκαρη: Στα ημιτελικά με νέα ανατροπή σε έναν αγώνα θρίλερ

μαρία-σάκκαρη-στα-ημιτελικά-με-νέα-ανα-64028

Την τρίτη διαδοχική ανατροπή της έκανε η Μαρία Σάκκαρη σε έναν ακόμη αγώνα θρίλερ και πέρασε στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της Πάρμα. Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στους “4” επικρατώντας της Ουκρανοβελγίδας Μαρίνα Ζανέβσκα 2-1 (2-6, 6-4, 6-4) και θα αναμετρηθεί με την Ντάνκα Κόβινιτς.

Το τρίτο και αποφασιστικό σετ εξελίχθηκε σε «θρίλερ», με τη Βελγίδα να ξεκινά πιο δυνατά και να προηγείται 3-1. Η Σάκκαρη μείωσε με break και στη συνέχεια «έσπασε” τρία break points για να κρατήσει το σερβίς της και να ισοφαρίσει σε 3-3.

Μαρία Σάκκαρη: Η ανατροπή της Ελληνίδας τενίστριας

Η 27χρονη Ελληνίδα πέτυχε το κρίσιμο break στο 9ο γκέιμ, πήρε προβάδισμα 5-4 και κράτησε δύσκολα το σερβίς της, για να φτάσει στη νίκη στο 4ο ματς-μπολ της.

Αλύγιστη η Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά της Πάρμα!

Υπενθυμίζεται ότι στον ημιτελικό, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Ντάνκα Κόβινιτς από το Μαυροβούνιο (Νο 78 στον κόσμο), η οποία νίκησε νωρίτερα την Ιταλίδα Γιασμίνε Παολίνι με 6-4, 6-4. Στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, η Σάκκαρη μετράει μία νίκη και δύο ήττες, με την τελευταία συνάντησή τους πάντως να χρονολογείται το 2018 στη Σενζέν.

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ