Πρωτάθλημα Τσεχίας: Στην 6η θέση ο Ντούσκος

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος, δε βρισκόταν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 6η και τελευταία θέση.
πρωτάθλημα-τσεχίας-στην-6η-θέση-ο-ντούσ-61773

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος, δε βρισκόταν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 6η και τελευταία θέση.

Στέφανος Ντούσκος: Κακή εμφάνιση στην Τσεχία

Οι ελληνικές παρουσίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσεχίας ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό του σκιφ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν μπόρεσε να δείξει τον καλό του εαυτό τερματιζόντας στην 6η και τελευταία θέση της κούρσας.

Κανείς δεν μπόρεσε να καταδιώξει και να απειλήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019, Όλιβερ Ζάιντλερ, ο οποίος χωρίς να αφήσει καθόλου την πρώτη θέση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τερμάτισε πρώτος με 6:48.67 και πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μέλβιν Τουέλαρ (Ολλανδία), κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει τον Ζάιντλερ, όμως με 6:50.12 τερμάτισε δεύτερος και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Βρετανός, Γκρέιαμ Τόμας δεν επέτρεψε στον Νεοζηλανδό Τζόρνταν Πάρι να τον βγάλει εκτός βάθρου. Ενώ ήταν 4ος στα 1.000μ, πέρασε 3ος στα 1.500μ και διατήρησε την θέση μέχρι τον τέλος του αγώνα, αφού τερμάτισε σε 6:51.44, έναντι του 6:52.25 του Πάρι.

Ο Νορβηγός Κεϊτίλ Μπορς ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 5η θέση μπροστά από τον Στέφανο Ντούσκο με 6:59.45 και ο δευτεραθλητής Ευρώπης τον ακολούθησε με 7:10.64.

Η 6η θέση του Ντούσκου τον απομακρύνει από τους επόμενους γύρους του Παγκόσμιου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ