Ζορίζουν τα πράγματα: 4 ζώδια δεν θα περάσουν καθόλου καλά από αύριο μέχρι και τις 2 Ιουνίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη βδομάδα 27 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2024. Πώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή
ζορίζουν-τα-πράγματα-4-ζώδια-δεν-θα-περ-195748

Η εβδομάδα 27 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024 φέρνει μαζί της δυναμικές αλλαγές και εξελίξεις σε διάφορες πτυχές της ζωής σας, σύμφωνα με τη Μαρία Σβύνου. Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα περάσουν καθόλου καλά από αύριο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μαρία Σβύνου

Η εβδομάδα που θα διανύσουμε:

Το 3ο Δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου θα έχει αναπάντεχες ειδήσεις, θα εφαρμόσει καινοτόμες ιδέες στα επαγγελματικά του και θα κάνει νέες επαφές με άτομα που θα ανοίξουν νέους «δρόμους».

Το 2ο Δεκαήμερο Κριού και οι τελευταίες μοίρες Ταύρου, θα αντιμετωπίσει οικογενειακά θέματα που θα προκαλέσουν δυσκολίες, διαφωνίες και «ρήξη» στις σχέσεις τους.

Το 3ο Δεκαήμερο Κριού και το 2ο Πενθήμερο Διδύμων θα πρέπει να υπερβεί εμπόδια που θα προκύψουν στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ζώδια: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, ο Ήλιος στους Διδύμους κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό

Η ψυχολογία σας θα επιβαρυνθεί από την άσχημη συμπεριφορά συγγενικών ατόμων και φίλων. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν, θα αφορούν οικονομικές διαφορές που έχετε μαζί τους και επίσης θα μάθετε πως κάποιοι από τους γνωστούς σας που θεωρούσατε «φίλους» μιλούν πίσω από την πλάτη σας και σας επιβουλεύονται.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 6η, 7η, 8η μοίρα Διδύμων και στην 21η, 22η, 23η μοίρα Κριού.

Τρίτη 28 Μαΐου 2024, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

Θα προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες να αυξήσετε τα οικονομικά σας μέσω της συνεργασίας που θα κάνετε με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά». Επίσης συμφωνίες που έχουν να κάνουν με μικρά ταξίδια, πωλήσεις, διαφήμιση προϊόντων θα έχουν επιτυχία. Με τον σύντροφο σας είναι πολύ πιθανό να κάνετε αγορές που αφορούν την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 17η, 18η, 19η μοίρα Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων.

Ζώδια: Τετάρτη 29/05/2024, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Άρη και τον Χείρωνα στον Κριό

Θα προκύψουν ερωτικά και οικονομικά θέματα που θα σας στεναχωρήσουν και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Οι Σχέσεις σας με συγγενικά άτομα θα κλονιστούν και δεν θα είναι εύκολο να έρθετε και πάλι κοντά. Τα λόγια που θα ειπωθούν θα είναι «βαριά» και θα ανοίξουν «πληγές» που δύσκολα θα κλείσουν. Επίσης άτομα που γνωρίζετε μέσα από κοινές ομάδες και οργανισμούς θα συμπεριφερθούν με αγένεια και επιθετικότητα. Οι έκρυθμες καταστάσεις θα «μπλοκάρουν» και την ερωτική σας διάθεση με αποτέλεσμα την πιθανή απομάκρυνση από την/τον σύντροφο. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με διπλωματία και αυτοέλεγχο.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 6η, 7η, 8η μοίρα του Διδύμων και στην 21η, 22η, 23η μοίρα του Κριού.

Ο Άρης κάνει όψη Συνόδου με τον Χείρωνα στον Κριό:

Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε «άβολα» και να επανέρθουν στην μνήμη σας γεγονότα που σας «τραυμάτισαν». Οι τομείς που θα επηρεαστούν είναι καίριοι καθώς θα επηρεαστεί η σχέση σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Επίσης άτομα που βρίσκονται πιο ψηλά από εσάς στην ιεραρχία της εργασίας σας, θα σας προκαλέσουν με την άσχημη συμπεριφορά τους. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας, θέτοντας τα «όρια» σας με διπλωματικό τρόπο.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 21η, 22η, 23η μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Χείρωνα στον Κριό

Θα προσπαθήσετε να «εμβαθύνετε» μέσα στην ψυχή σας, μετά την «φουρτούνα» των αρνητικών συναισθημάτων που βγήκαν στην επιφάνεια, λόγω των δυσάρεστων γεγονότων που διαδραματίστηκαν (29/05/2024) με άτομα που σας αφορούν.

Θα αναλύστε τα συναισθήματα σας και θα μπορέσετε να «απαλύνετε» τον πόνο της ψυχής σας.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 21η, 22η, 23η μοίρα του Κριού, Ταύρου.

Ο Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Άρη στον Κριό:

Θα θέσετε σε εφαρμογή αποφάσεις που πήρατε (30/05/2024), εμβαθύνοντας στα συναισθήματα σας, θα κινηθείτε με αποφασιστικότητα και θα αφήσετε «πίσω» τα αρνητικά γεγονότα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξελίξετε πολλές από τις ιδέες σας και να κάνετε προσοδοφόρες οικονομικές συμφωνίες. Είστε αποφασισμένοι να απομακρύνετε ανθρώπους που δεν σας εκτιμούν.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 21η, 22η, 23η μοίρα του Κριού, Ταύρου.

Ζώδια: Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, ο Ερμής κάνει όψη Συνόδου με τον Ουρανό στον Ταύρο

Θα σκεφτείτε πρωτοποριακές ιδέες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Νέες γνωριμίες μπορεί να οδηγηθούν σε αναπάντεχες σχέσεις μικρής διάρκειας. Όσοι είστε γονείς θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για θέματα που αφορούν την πρόοδο των παιδιών σας. Ευνοούνται οι πωλήσεις, τα ταξίδια και η επικοινωνία μέσω του ίντερνετ.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 23η, 24η , 25η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, ο Άρης στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Ουρανό στον Ταύρο

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να δραστηριοποιηθείτε με δυναμισμό και τόλμη σε νέους τομείς επένδυσης. Αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από νέες επαφές ατόμων που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας. Σε περίπτωση που έχετε εμπλακεί σε μία «κρυφή» σχέση, πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν ξαφνικές αποκαλύψεις, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 23η, 24η, 25η μοίρα του Κριού, Ταύρου.

Ζώδια: Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό

Θα προκύψουν έντονες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με συγγενικά σας άτομα που θα αφορούν οικονομικές διαφορές μεταξύ σας. Οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες θα αντιμετωπίσουν εμπόδια που θα οδηγήσουν σε ακύρωση συμφωνιών. Ταξίδια που έχετε προγραμματίσει μπορεί να αναβληθούν λόγω έκτακτων συνθηκών. Εάν συμμετέχετε σε ομάδες και οργανισμούς, δεν θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες συνεννόησης με άτομα που συμμετέχουν σε αυτές με αποτέλεσμα να υπονομευθούν οι σχέσεις και η συνεργασία μαζί τους.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η μοίρα του Ταύρου και στην 13η, 14η, 15η μοίρα του Κριού.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ