Καρμικές γνωριμίες και νέα σκιρτήματα: Τυχερή εβδομάδα για τα αισθηματικά 4 ζωδίων, «βλέπει» η Άση Μπήλιου

Ζώδια εβδομάδας: Προβλέπεται ενδιαφέρουσα και δυναμική, με πολλές πλανητικές ενέργειες που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια αλλά κυρίως τέσσερα.
καρμικές-γνωριμίες-και-νέα-σκιρτήματ-185993

Ζώδια εβδομάδας 15/04/2024 – 21/04/2024: Προβλέπεται ενδιαφέρουσα και δυναμική σύμφωνα με την Άση Μπήλιου με πολλές πλανητικές ενέργειες που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας και την προσωπική μας ζωή. Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού θα μας προκαλέσει να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και να αναλογιστούμε τις ανάγκες μας. Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο στις 19/04, εστιάζοντας στη σταθερότητα και την ασφάλεια στις σχέσεις.

Στις 21/04, η συνάντηση Δία-Ουρανού στον Ταύρο υπόσχεται εκπλήξεις και ανανέωση, ενώ το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την Κυριακή θέτει έμφαση στην αποφασιστικότητα και την ανάγκη για ξεκάθαρες επικοινωνίες στις σχέσεις μας. Είναι μια εβδομάδα που μας καλεί να αναθεωρήσουμε και να επικοινωνήσουμε ειλικρινά με τους ανθρώπους μας.

Άση Μπήλιου: Αισθηματικές προβλέψεις εβδομάδας 15/04/2024 – 21/04/2024

ΚΡΙΟΣ

Και ενώ προσπαθείτε να βρείτε τα πατήματα σας μετά τις εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν στον δικό σας άξονα, η εβδομάδα αυτή σας υπενθυμίζει ότι τα ξεκαθαρίσματα δεν έχουν λάβει τέλος. Ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Χείρωνας και ο Βόρειος Δεσμός θα συναντηθούν διαδοχικά στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να εστιάσετε στον εαυτό σας, να επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και να δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε στις σχέσεις σας. Σας καλύπτει ο/η σύντροφος σας; Εσείς από την πλευρά σας δίνετε αυτά που αξίζουν στους άλλους; Μήπως το ζύγι γέρνει από τη μια πλευρά;

Ίσως επίσης να αλλάξετε άποψη σχετικά με ένα πρόσωπο ή να δείτε μια ερωτική σχέση μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Επιπλέον, μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να νιώσετε την επιθυμία να προσεγγίσετε ξανά ένα άτομο για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση μεταξύ σας. Οι συζητήσεις και οι επαφές αυτών των ημερών θα είναι καθοριστικές και μπορεί να σας δώσουν απαντήσεις ή να σας φέρουν πιο κοντά με ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε καρμικές γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τα τραύματα σας, επομένως ανοίξτε την καρδιά σας και παραμείνετε δεκτικοί ακόμα κι αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η εβδομάδα είναι από τις πιο καθοριστικές εβδομάδες του έτους, αφού κρύβει εξελίξεις και γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η πολυαστρία στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας στρέφει το βλέμμα σας στο παρελθόν και σας καλεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και να αναλογιστείτε τι λάθη μπορεί να έχετε κάνει ώστε να μην τα επαναλάβετε. Από τις 19/04 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας.

Ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να λάμψετε και να εστιάσετε στις προσωπικές σας επιθυμίες και στους στόχους σας. Στις 21/04 θα φιλοξενήσετε την πολυαναμενόμενη σύνοδο Δία-Ουρανού στο ζώδιο σας, μια όψη που φέρνει απρόσμενη τύχη, ευκαιρίες από το πουθενά και εξελίξεις που με κάποιο τρόπο θα σας απελευθερώσουν από καταπιεστικές καταστάσεις ή από σχέσεις που μπορεί να σας κρατάνε πίσω. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπάει τη ρουτίνα και επιδιώκει τη σταθερότητα, τώρα καλείστε να κάνετε τολμηρά βήματα, να πάρετε ρίσκα και να επαναστατήσετε απέναντι σε ανθρώπους που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σας φέρει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που μπορεί να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Ίσως έχει έρθει η ώρα να πάρετε σκληρές αποφάσεις, ακόμα κι αν αυτές πονάνε, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.

Ζώδια Εβδομάδας: ΔΙΔΥΜΟΙ

Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα να συνεχίζεται στο ζώδιο του Κριού, είναι αλήθεια ότι βρίσκεστε σε μια εξωστρεφή περίοδο και έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε κόσμο και να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες. Είναι η ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο σας, να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Οι κοινωνικές επαφές θα σας απασχολήσουν αρκετά μέσα στην εβδομάδα λοιπόν και είναι πιθανό να αναθεωρήσετε σχετικά με μια φιλία ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου.

Είναι επίσης πιθανό να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας ή να μιλήσετε με κάποιον που είχατε να δείτε καιρό. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι οι φίλοι θα είναι κοντά σας και μπορούν τώρα να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτές τις ημέρες μπορεί να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον εάν βλέπετε ότι κάτι δεν μπορεί να υλοποιηθεί τελικά. Από τις 19/04 ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο και θα εγκαινιάσει ένα πιο εσωστρεφές διάστημα για εσάς. Μέσα στον επόμενο μήνα μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04, μια όψη που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από βάρη και καταστάσεις που σας κρατάνε ακόμα στο παρελθόν, ώστε να κάνετε περισσότερο χώρο στη ζωή σας για κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και την κοινωνική σας εικόνα και αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα να αναθεωρήσετε σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία ή να κάνετε επαφές που θα είναι με κάποιο τρόπο καρμικές για εσάς και την εξέλιξη σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή να κάνετε μια πολύ σημαντική συζήτηση για τα επόμενα βήματα σας. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις.

Από τις 19/04 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, μια θέση που θα είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Μέσα στον επόμενο μήνα θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με φίλους και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αυτό όμως θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από τη μοναδική σύνοδο Δία-Ουρανού στις 21/04, μια όψη που φέρνει ευκαιρίες μέσα από παρέες ατόμων ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Ίσως να γίνετε μέλος μιας καινούριας ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να μπουν στη ζωή σας ενδιαφέροντα και αντισυμβατικά πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν, θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Είναι λοιπόν σημαντικό να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και σε άτομα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει στο ζώδιο του Κριού και σας χαρίζει αισιοδοξία, ενθουσιασμό, καθώς και διάθεση να πάρετε περισσότερα ρίσκα στο ερωτικό κομμάτι ή να μπείτε σε καινούριες περιπέτειες. Στις 17/04 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό μπορεί να φέρει καρμικές επαφές και συναντήσεις οι οποίες θα σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία και θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή να κάνετε μια καινούρια γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να επαναξιολογήσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας για το μέλλον και να αφήσετε οριστικά πίσω σας τραύματα του παρελθόντος. Στις 21/04 η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει επέκταση και νέες ευκαιρίες για εσάς και σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους σας.

Μπορεί λοιπόν να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική αλλαγή η οποία θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Η στασιμότητα δεν αποτελεί επιλογή πλέον για εσάς, επομένως καλείστε να κάνετε το τολμηρό βήμα που μέχρι τώρα διστάζατε. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μια δύσκολη όψη που μπορεί να φέρει συγκρούσεις και εντάσεις μέσα στις σχέσεις, ειδικά αν ανήκετε στους Λέοντες των πρώτων ημερών. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χρησιμοποιήστε πιο ειλικρινείς και άμεσους τρόπους για να πάρετε αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Κριό θα συναντήσει τον Χείρωνα και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα μπείτε σε βαθιά νερά αυτές τις ημέρες και θα έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις ή σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Οι πλανήτες στον Κριό σας δημιουργούν την επιθυμία να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με το άτομο που έχετε δίπλα σας, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σας βασανίζουν δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Είναι λοιπόν πιθανό να αναδυθούν ανασφάλειες ή τραύματα του παρελθόντος, επομένως είναι σημαντικό να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ακόμα κι αν φανείτε πιο ευάλωτοι. Κάποιοι από εσάς μπορεί αυτές τις ημέρες να έχετε παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα έχει μεταμορφωτικό ρόλο και θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

Από τις 19/04 ο Ήλιος εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα βγείτε από τις σκοτεινές σκέψεις του προηγούμενου διαστήματος και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Στις 21/04 κορυφώνεται η θεαματική σύνοδος Δία-Ουρανού, μια όψη που φέρνει τύχη και ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Αυτή η σύνοδος είναι μια όψη απελευθέρωσης που σας καλεί να προχωρήσετε μπροστά, να πάρετε ρίσκα και να απομακρυνθείτε από σχέσεις και καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σας.

 

Ζώδια εβδομάδας: ΖΥΓΟΣ

Μετά την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, είναι αλήθεια ότι τα δεδομένα αλλάζουν στην προσωπική σας ζωή σας και αρκετοί από εσάς βρίσκεστε μπροστά σε εξελίξεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία των σχέσεων σας. Αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σας εξακολουθεί να είναι στραμμένο στις σχέσεις σας και στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Το παρελθόν μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα αυτές τις ημέρες και μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο μια κατάσταση που μέχρι τώρα ήταν μετέωρη και σας είχε αφήσει ερωτηματικά. Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει αναθεωρήσεις και σας καλεί να αξιολογήσετε τις καταστάσεις εκ νέου.

Δεν αποκλείεται να επαναπροσεγγίσετε ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας ή να σκεφτείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον. Ωστόσο, θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια εκείνο το τραύμα που προσπαθείτε τόσο καιρό να κρύψετε. Ίσως τώρα να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να απαλύνετε αυτό το τραύμα, αρκεί να είστε ειλικρινείς και έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας. Από τις 19/04 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα σεξουαλικό, έντονο και παθιασμένο διάστημα για εσάς. Στις 21/04 η σύνοδος Δία-Ουρανού μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα σε μια συναισθηματική σχέση ή να φέρει από το πουθενά κάτι καινούριο το οποίο θα σας αγγίξει σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή θα είναι μια συναρπαστική εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί, επομένως ετοιμαστείτε για αναπάντεχες εξελίξεις και καταστάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Από τις 19/04 ο Ήλιος περνάει στο απέναντι σας ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε πιο έντονα την επιθυμία για συντροφικότητα και μοίρασμα και αυτό σημαίνει ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Ήλιος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας και να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, ώστε να τα βρείτε κάπου στη μέση αποφεύγοντας τις εντάσεις και τους καβγάδες.

Στις 21/04 η πολυαναμενόμενη σύνοδος Δία-Ουρανού έρχεται για να φέρει τα πάνω-κάτω στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από σας θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη στη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για απελευθέρωση και ανεξαρτησία και θα πάψετε να συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί κάποιοι από εσάς να λήξετε μια στάσιμη κατάσταση που έχει κάνει τον κύκλο της ή να βγουν στο φως νέα δεδομένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο. Αν όμως είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει και αισθάνεστε ότι μπορεί να πάει παρακάτω, τότε αυτή η σύνοδος μιλάει για επέκταση και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας, επομένως χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάει μια άκρως ερωτική εβδομάδα για εσάς, η οποία όμως εμπεριέχει αναθεώρηση σχέσεων καθώς και επαφές και συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των καταστάσεων. Κάποιοι από εσάς μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες να έχετε μοιραίες γνωριμίες ή συναντήσεις οι οποίες θα σας χαροποιήσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ερμή στον Κριό σας καλεί να λάμψετε με κάθε τρόπο. Θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε και να αναδείξετε την ερωτική και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να επανέλθει μια ερωτική κατάσταση που για κάποιο λόγο είχε μείνει στον πάγο.

Αυτές τις ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε μια σχέση ή ένα πρόσωπο και μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα σας φανερώσουν πολλά. Δεν χρειάζεται όμως να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την ώρα. Η συμμετοχή του Χείρωνα σε όλο αυτό μιλάει για τη θεραπεία ενός τραύματος που μπορεί να έχει τις ρίζες του σε παρελθοντικές σχέσεις και ερωτικές εμπειρίες. Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα στις 21/04 μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να απαλύνετε αυτές τις πληγές και να πιστέψετε ξανά στον έρωτα και στην αγάπη, επομένως μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σας εξακολουθεί να είναι στραμμένο στο παρελθόν, αφού ο ανάδρομος Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη συνεχίζουν να κινούνται στο ζώδιο του Κριού. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για αναθεώρηση και επαναξιολόγηση καταστάσεων. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να στραφείτε μέσα σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να αναζητήσετε απαντήσεις. Ίσως χρειαστεί να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση και να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στις 19/04 θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να συζητήσετε το ενδεχόμενο της μετακόμισης ή της συγκατοίκησης με το ταίρι σας, όμως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Το χαρμόσυνο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο από τις 19/04, μια θέση που θα φωτίσει για τον επόμενο μήνα τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Τώρα θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Θα νιώσετε ξανά την επιθυμία να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και θα γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές-ριες της ερωτικής σας ζωής. Τα ευχάριστα όμως δεν σταματούν εδώ, αφού στις 21/04 η μοναδική σύνοδος Δία-Ουρανού σας καλεί να πειραματιστείτε και να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια γνωριμία που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα έχετε θετικές εξελίξεις και δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη συνεχίζουν το ταξίδι τους στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα πάρει φωτιά και θα έχετε πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα στις 15/04 σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για τις ανασφάλειες σας και για όλα εκείνα που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Μια συζήτηση που θα κάνετε τώρα θα απαλύνει τα τραύματα σας, επομένως μη διστάσετε να ανοιχτείτε ακόμα κι αν φανείτε ευάλωτοι. Στις 17/04 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει νέες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να είναι μοιραίες για εσάς.

Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στις 19/04 φέρνει επαφές με άτομα που είχατε να δείτε ή να ακούσετε καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο μια συζήτηση που είχε μείνει στη μέση προκειμένου να συμφιλιωθείτε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, κάντε ένα βήμα πίσω και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Από τις 19/04 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να είστε πιο εσωστρεφείς, όμως θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ανατρεπτική σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04 σας καλεί να αποδεσμευτείτε ριζικά από συνήθειες ή συναισθηματικές καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους του παρελθόντος. Επιπλέον, προβλέπονται αναπάντεχες αλλαγές σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας και μπορεί κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε μέσα στην άνοιξη να μετακομίσετε, να φύγετε από το πατρικό σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στο κλείσιμο της εβδομάδας σας καλεί να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τους γύρω σας για το ποιος θα έχετε το πάνω χέρι στη σχέση. Προσπαθήστε να είστε πιο ξεκάθαροι και αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού θίγει ζητήματα αξιών, αυτοεκτίμησης και σταθερότητας. Αυτές τις ημέρες θα αναρωτηθείτε εάν το άλλο άτομο σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις προκειμένου να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή σε πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Από τις 19/04 ο Ήλιος προχωράει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μήνας προσφέρεται για κοινωνικοποιηθείτε, να εκφραστείτε και να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βάλετε καινούριες δραστηριότητες στην καθημερινότητας σας και γενικώς να ανανεωθείτε και να βγείτε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα.

Στις 21/04 η δυναμική σύνοδος Δία-Ουρανού φέρνει αναπάντεχα νέα και εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε ουρανοκατέβατες γνωριμίες κι επαφές. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά και μην κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Η όψη αυτή σας χαρίζει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική σκέψη. Σας καλεί να εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που σας κεντρίζουν εγκεφαλικά και μπορεί με κάποιο τρόπο να αλλάξουν την οπτική και τον τρόπο σκέψης σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή για να οργανώσετε ταξίδια και εκδρομές.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Καταπέλτης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το Ζάρι είναι εμετικό, απαίσιο κομμάτι»

Καιρός – Meteo: Αλλαγή σκηνικού από αύριο – Πότε και πού προβλέπονται χιονοπτώσεις

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες εισπνεόμενου διαλύματος

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ