Λεφτά με τη σέσουλα, σχέσεις κι αλλαγές: Τα 4 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

λεφτά-με-τη-σέσουλα-σχέσεις-κι-αλλαγές-128885

H τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έχει μικρή αναλογικά πλανητική δραστηριότητα, αλλά ιδιαίτερα σημαντική. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα επηρεάζει το τετράγωνο του Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης, μια όψη που θα είναι σε ισχύ βέβαια για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι σχεδόν τον Οκτώβριο. Καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης είναι ένα καρμικό σημείο στο ωροσκόπιο μας, η όψη αυτή αναφέρεται σε κομβικές αλλαγές στη ζωή μας. Λέμε αντίο σε καταστάσεις και σχέσεις που δεν μας επιτρέπουν να προοδεύσουμε και να εξελιχτούμε και υποδεχόμαστε το νέο στη ζωή μας. Με κάποιο τρόπο είμαστε με το ένα πόδι στο παρελθόν και με το άλλο στο μέλλον. Κι ενώ όλο αυτό ακούγεται ωραίο, όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολες είναι οι αλλαγές καθώς η φυσική μας τάση είναι να τους αντιστεκόμαστε. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερου.

Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων καλούνται να επεξεργαστούν νέα δεδομένα στη ζωή τους και να πάρουν μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον τους. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό στις 24/07/2023 λειτουργεί με κάπως προβοκατόρικο τρόπο και δημιουργεί νευρικότητα, αλλά και έντονη παρόρμηση και βιασύνη στα συμπεράσματα μας. Αλλαγές στο πρόγραμμα και τα πλάνα μας μπορεί να είναι πιο έντονα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ μπορεί να προκύψουν και ξαφνικές ειδήσεις που μας υποχρεώνουν σε αλλαγές στα σχέδια μας. Τα ξημερώματα της Τετάρτης σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης, καθώς την άλλη εβδομάδα θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του Αυγούστου. Θα χρειαστεί να προσέξουμε λίγο περισσότερο σε αντιπαραθέσεις. Μπορεί να μην συμφωνούμε με όλους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Ας συμφωνήσουμε ότι μπορούμε να διαφωνούμε και ας επιτρέπουμε να ακούγονται όλες οι φωνές και οι διαφορετικές απόψεις σαν ενήλικες που ζούμε στο 2023.

Στις 27/07/2023 ο Ερμής θα συναντηθεί με την ανάδρομη Αφροδίτη, μια γλυκιά όψη κι ευνοϊκή για τις επαφές μας, τις συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για την καλλιτεχνική δημιουργία. Το βράδυ της 28ης Ιουλίου 2023 ο Ερμής αποχωρεί από τον Λέοντα και προχωρά στην Παρθένο στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησης του, απαιτώντας περισσότερη οργάνωση και πρακτικότητα στην καθημερινότητα μας. Θα παραμείνει στην Παρθένο για ένα πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι τις 04/10/2023, καθώς θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 23/08/2023 σε αυτό το ζώδιο και θα βοηθήσει να βάλουμε σε μια τάξη τα πράγματα είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε στο σπίτι και στην καθημερινότητα μας. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου παίρνει τον τίτλο του πιο ταξιδιάρικου του καλοκαιριού με τη Σελήνη στον Τοξότη.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές την εβδομάδα 24/07/2023 – 30/07/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Πλούτωνα προς τους Δεσμούς της Σελήνης, που θα είναι ενεργό σχεδόν μέχρι τον Οκτώβριο, επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου δείχνοντας αλλαγές στον άξονα εργασίας και υγείας. Αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την καθημερινότητα της δουλειάς σας, στον τρόπο που επιλέγετε να εργαστείτε, αλλά και στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Στις 24/07 το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές στα πλάνα σας σε θέματα επαγγελματικών ή και προσωπικών θεμάτων, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα αρνητικές, άσχετα από το ότι σας δυσκολεύουν.

Μπορεί κάποιος να σας προτείνει μια ιδέα να κάνετε κάτι διαφορετικά σε επαγγελματικό επίπεδο και να σας βγει θετικά μια τέτοια παρέμβαση. Από την Τρίτη το απόγευμα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας για σας, με τη Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι σας να σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο και να σας πιέζει να ανταποκριθείτε στις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας σας, αλλά και στις απαιτήσεις των άλλων από σας που θα είναι αρκετές. Είναι μέρες που θα έχετε περισσότερη πίεση χρόνου και υποχρεώσεων, άρα θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε όλα με ευελιξία και υπομονή. Στις 27/07 η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια γλυκιά όψη που μπορείτε να την αξιοποιήσετε σε μια έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με την οικογένεια σας.

Στις 29/07 τα ξημερώματα ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Από αυτή τη θέση ο Ερμής θα είναι βοηθητικός και υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας μέχρι τις 04/10 και θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της προσωπικής σας ζωής, του έρωτα, των παιδιών και της διασκέδασης. Θα έχετε πιο ξεκάθαρη σκέψη και θα μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα. Ο λόγος για την παρατεταμένη του πορεία στην Παρθένο δεν είναι άλλος φυσικά από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει από τις 23/08. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Τοξότη θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Από την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε η μετάβαση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού δέχονται την ασφυκτική πίεση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια καρμική συνθήκη που θα είναι έντονη μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Σε αυτό το διάστημα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αλλαγές στην κοσμοθεωρία σας, στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα για τη ζωή σας στο μέλλον, στις επιλογές που κάνετε τόσο οι νεότεροι σε θέματα κατεύθυνσης των σπουδών σας όσο και οι μεγαλύτεροι σε θέματα κατεύθυνσης της καριέρας σας. Το πιο σημαντικό με αυτή την επιρροή είναι να αφήσετε πίσω σας ξεπερασμένες αντιλήψεις και πεποιθήσεις που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό τη Δευτέρα σάς βρίσκει σε μια επαναστατική διάθεση να θέλετε να πετάξετε από πάνω σας περιορισμούς κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και σε συνεργασίες και να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη ένταση ή κι αν ξεφύγει η κατάσταση να έρθετε σε ρήξη. Κάποια απρόοπτα και αλλαγές πάντως είναι αναμενόμενα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό από το απόγευμα της 25ης μέχρι τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Αυτές είναι και οι πιο κουραστικές κι απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Στις 27/07 σχηματίζεται η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μια ιδιαίτερα ευχάριστη όψη τόσο για τις ερωτικές σας σχέσεις όσο και για να διασκεδάσετε.

Στις 29/07 ο Ερμής παίρνει κι αυτός θέση μέσα στον τομέα των οικονομικών αφού προχωρά στην Παρθένο και μέχρι τις 04/10 απαιτεί να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα των οικονομικών σας και να οργανωθείτε καλύτερα. Δείτε με χαρτί και μολύβι αναλυτικά τι ξοδεύετε, τι εισπράττετε, πόσα έξοδα καλύπτετε και πόσα μπορείτε να αποφύγετε. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά, βάλτε σαν στόχο να κάνετε συγκεκριμένες οικονομίες για να μην επιβαρύνετε το μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Γενικώς δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από διακανονισμούς, ρυθμίσεις, κλπ., και φυσικά δείτε πώς θα μπορούσατε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μήπως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μια ιδέα σας ή να αξιοποιήσετε καλύτερα κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την προηγούμενη εβδομάδα που οι Δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) πέρασαν στον άξονα Κριού-Ζυγού δέχονται την πίεση από τον Πλούτωνα, μια συνθήκη που θα είναι σε ισχύ ούτε λίγο ούτε πολύ μέχρι τον Οκτώβριο. Για σας τους Σκορπιούς και ειδικά τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο αυτό σημαίνει αλλαγές στην κατεύθυνση της καθημερινότητας της δουλειάς σας και των ρουτινών σας. Καλείστε να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σας και σε αυτόν που διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας σωματική, πνευματική και ψυχική. Η Δευτέρα έρχεται με περισσότερη πίεση, καθώς ο Ερμής συναντά σε τετράγωνο τον Ουρανό δημιουργώντας απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και απρόβλεπτες συμπεριφορές από τους γύρω σας. Μπορεί το νευρικό σας σύστημα να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και μια μόνο λέξη ή ένα βλέμμα που σας φαίνεται περίεργο να σας κάνει να βράζετε και να θέλετε να ξεσπάσετε

Μετρήστε μέχρι το 100 πριν κάνετε την οποιαδήποτε επίθεση, δώστε τόπο στην οργή κι αφήστε να περάσουν αρκετές ημέρες να επεξεργαστείτε καλύτερα την κατάσταση στο μυαλό σας. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Από τις 25/07 το απόγευμα μέχρι τις 27/07 τα ξημερώματα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας δημιουργώντας λίγο περισσότερο στρες και πίεση, καθώς θα σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο. Μήπως νιώθετε ότι αυτά που λέτε ή ζητάτε από τους άλλους στη δουλειά δεν εισακούγονται; Ίσως πρέπει να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεστε με τους άλλους και πιθανώς να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας για να δείτε μήπως έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζετε τους συνεργάτες σας ως μέρος μιας ομάδας που έχετε κοινούς στόχους και στο τέλος κοινό όφελος αν τα πάτε όλοι καλά. Μπορεί να χρειάζονται περισσότερη ενθάρρυνση και όχι αυστηρότητα. Γενικώς αυτή την εβδομάδα ίσως πρέπει να πειραματιστείτε περισσότερο σε σχέση με τη συμπεριφορά σας για να δείτε μήπως κάτι αλλάξει δραστικά.

Στις 29/07 ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Άρη. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 04/10, μια παρατεταμένη πορεία εξαιτίας της ανάδρομης φάσης του που θα ξεκινήσει στις 23/08, βοηθώντας την κρίση σας ιδιαιτέρως σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον Λέοντα και δίνοντας στην κοινωνική σας ζωή το πρώτο βήμα. Θα είστε πιο πρόθυμοι να δουλέψετε μαζί με άλλους πάνω σε ένα κοινό στόχο και βέβαια θα μπορέσετε να προωθήσετε και τους δικούς σας στόχους με λίγη βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλλαγή ζωδιακού άξονα των Δεσμών της Σελήνης (Κάρμα) από την προηγούμενη εβδομάδα είναι η πιο ισχυρή αλλαγή του καλοκαιριού. Καθώς αυτός ο άξονας δέχεται το τετράγωνο από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια συνθήκη η οποία θα είναι ενεργή μέχρι τον Οκτώβριο, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην κοσμοθεωρία σας, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τον έξω κόσμο, στις επιλογές που κάνετε σε ανθρώπους που σας πλαισιώνουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό βέβαια αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Η Δευτέρα είναι η πιο ασταθής μέρα της εβδομάδας με το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό. Προσοχή στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και δείξτε ευελιξία και ψυχραιμία στην περίπτωση που προκύψουν απρόβλεπτες συμπεριφορές γύρω σας.

Απαιτητικές θα είναι και οι μέρες με τη Σελήνη στον Σκορπιό από τις 25/07 μέχρι τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου, καθώς σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης σε αυτό το ζώδιο. Πιθανώς να έχετε μεγαλύτερη πίεση σε θέματα επαγγελματικά ή μεγαλύτερο ζόρι σε οικογενειακές υποχρεώσεις. Στις 27/07 η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη κάνει πολύ πιο άνετη τη μέρα και πιο ικανοποιητικές τις επαφές σας. Δεν είναι απίθανο να δεχτείτε κι ένα μήνυμα από έναν-μια πρώην εκείνη τη μέρα. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πολύ όλο το καλοκαίρι, καθώς ο Άρης θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα μέχρι τις 27/08. Ο Άρης θα σας δώσει κίνητρο να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα κι ο Ερμής που προχωρά στην Παρθένο στις 29/08 και θα παραμείνει μέχρι τις 04/10 μέσα στον τομέα των οικονομικών. Βλέπετε θα γυρίσει και ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο από τις 23/08 μέχρι τις 15/09. Βάλτε ως στόχο να δείτε από πού μπορεί να φεύγουν τα χρήματα μέσα από τα χέρια σας. Μήπως τα προηγούμενα χρόνια γίνατε μέλη σε διάφορες άχρηστες ομάδες ή κατεβάσατε επ’ αμοιβή εφαρμογές που δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Όλα αυτά τα λίγα χρήματα που μπορεί να δίνετε από δω κι από κει χωρίς να τα υπολογίζετε μπορεί να περιοριστούν χωρίς να χάσετε κάτι ουσιώδες. Ο Ερμής σας καλεί αν μη τι άλλο να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές για να μην σας κυνηγούν από το παρελθόν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ