Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Τα ζώδια σήμερα από την Άντα Λεούση. Ενημερώσου καθημερινά για τις αστρολογικές εξελίξεις και πως αυτές θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια.
ζώδια-οι-ημερήσιες-προβλέψεις-από-την-188974

Η Σελήνη σήμερα από τον Τοξότη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή αλλά και τετράγωνο με τον Κρόνο. Μην αφήσετε την πεσιμιστική διάθεση να σας «ρίξει», οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος και όλα σιγά σιγά θα φτιάξουν. Πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας ρίξτε μια ματιά στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα 27/04 από τη γνωστή αστρολόγο Άντα Λεούση.

Άντα Λεούση: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα λυθούν παλιά προβλήματα. Καλός ο αυθορμητισμός σας αλλά δε βοηθάει πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΛΕΩΝ: Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ότι ακούτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπεράστε με άνεση ότι δε σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούριες μεθόδους. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δε συνηθίζατε, για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία.

ΙΧΘΥΣ: Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δε σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τα ξοδεύουν όλα για τους άλλους: Για αυτά τα 3 ζώδια, το χρήμα είναι ένα απλό χαρτί

Λαζαράκια: Μια εύκολη συνταγή για τα γλυκά ψωμάκια και το έθιμο που θέλουμε να κρατήσουμε

Γλυκερία: «Πιστεύω στην ανάσταση της ψυχής κι ότι ταξιδεύει αιώνια»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ