Ζώδια σήμερα 4 Απριλίου: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ζώδια-σήμερα-4-απριλίου-αναλυτικές-προ-182902

Η Σελήνη από τον Υδροχόο φέρνει ουσιαστικές αλλαγές για όλα τα ζώδια σήμερα. Ωστόσο, σε γενικότερο πλαίσιο, ο Απρίλιος θα φέρει απανωτές ανατροπές για όλα τα ζώδια σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο Άση Μπήλιου και μάλιστα είναι, αν όχι ο πλέον, σίγουρα από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2024 τουλάχιστον όσο κρατά η επιρροή του ζωδίου του Κριού, δηλαδή μέχρι τις 19/04/2024. Δεν είναι μόνο ότι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς, μια πανίσχυρη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 08/04/2024 που πάντα είναι δείκτης μεγαλύτερης αναταραχής και αλλαγών στη ζωή μας, έχουμε παράλληλα την πρώτη για φέτος ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στον Κριό που ξεκινά από την 1η Απριλίου 2024. Κι αυτά είναι μόνο κάποια από τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα του μήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsiBiliou (@asibiliou)

Ας δούμε όμως τα ζώδια για σήμερα 4 Απριλίου:

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Κριό. Αυτή τη φορά φαίνεται πως λόγια, συναισθήματα και πράξεις μπορούν να συμβαδίσουν και να παράγουν κάτι ουσιαστικό. Στην πορεία τις απογευματινές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία μια όψη που μας κάνει κάπως να τεμπελιάζουμε. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποια απρόοπτα ενώ θα είμαστε και επιρρεπείς σε ψυχολογικές διακυμάνσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική η Πέμπτη, αλλά προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει ένα νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας γιατί θα έχετε τάση για έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από τη μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από την άλλη. Καλύτερα όμως αρχικά να ασχοληθείτε με όσα «πρέπει». Ακόμη η Πέμπτη είναι μια μέρα που μπορεί να συζητάτε για επαγγελματικά θέματα. Δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση αφού βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Υδροχόο και ξυπνάει μέσα σας την ανάγκη να «φύγετε». Σε κάθε περίπτωση απολαύστε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερα θέματα που θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ο λόγος σας θα μετράει περισσότερο. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία, για να νιώθετε καλύτερα και με το σύντροφο σας.

Ζώδια σήμερα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας τον Υδροχόο, μπορεί να νιώθετε ένα συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Αποφύγετε την επικριτική διάθεση και ακούστε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsiBiliou (@asibiliou)

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να είναι ικανοποιητικές και να αισθανόμαστε πληρότητα μέσα σε αυτές. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Υδροχόο, σε όλη τη διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, σε κάποιους καλούς συνεργάτες. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάρετε ένα φίλο ή το ταίρι σας και να κάνετε μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να δείτε νέα πράγματα που μπορεί να σας δώσουν έμπνευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα Την Πέμπτη μπορεί να σας απασχολούν πιο πολύ και τα θέματα της δουλειάς, αλλά μη σας πιάνει βιασύνη και κάνετε απερίσκεπτες και παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σχετικά πιο χαλαρή μέρα. Ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές με τα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια την Πέμπτη ή γενικότερα τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Πιθανώς να σας απασχολούν και κάποια ζητήματα στενών συγγενών σας ή οικονομικά. Δεν είναι μια χαλαρή μέρα βέβαια και πιθανώς να υπάρχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πέμπτη είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κυνηγήσετε ίσως κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες. Ενδεχομένως πέραν των επαγγελματικών μπορεί να σας απασχολήσουν και θέματα υγείας.

Ζώδια σήμερα: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πέμπτη είναι θετική μέρα για να τα δώσετε όλα στην επικοινωνία. Ακόμη είναι μέρα που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κουβέντα για οικονομικά. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια ευκαιρία σε αυτό το τομέα που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ρίσκο, απλώς να είστε πιο δεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στο ζώδιο σας, ενισχύει τις φιλοδοξίες σας αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Επίσης είναι μέρες που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας. Κοιτάξτε να είστε πρώτα καλοί ακροατές και μετά καλοί ομιλητές.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Πέμπτη θα έχετε την τάση ίσως να είστε νευρικοί, με διάθεση λίγο πιο βαριά ή κάτι μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη νοητική ή ψυχική αναστάτωση. Βέβαια παίζει πάντα να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις για θέματα σχέσεων, ή για τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσπαθήστε όμως σήμερα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Δεν είναι ανάγκη όλο αυτό να το περνάτε μόνοι σας. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι για να μοιραζόμαστε μαζί τους και τα καλά και τα κακά.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ροζ Πανσέληνος στον Ζυγό: Όλη η τύχη πάνω τους – Τα 4 ζώδια που θα βγάλουν πολλά λεφτά

Ξέρουν να κρύβονται καλά: Τα 3 ζώδια που θα σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τη λαδιά τους

Τα πιο αταίριαστα ζωδιακά ζευγάρια: Έξι ταίρια ζωδίων που είναι καλύτερα σαν φίλοι, παρά σαν σύντροφοι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ