Αλλαγές φέρνει ο Ιούλιος σε 4 ζώδια: Νέα ξεκινήματα και κλείσιμο κεφαλαίων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

Μπήκε ο Ιούλιος και 4 ζώδια θα έχουν την ευκαιρία, αυτό τον μήνα, όπως άλλωστε λένε οι προβλέψεις της αστρολογίας, να ανοίξουν νέα κεφάλαια.
αλλαγές-φέρνει-ο-ιούλιος-σε-4-ζώδια-νέα-203455

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του Ιουλίου και τα ζώδια καλό θα ήταν να μην αγνοούν τις προβλέψεις της αστρολογίας γι’ αυτό τον μήνα: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα αρχή ή θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους σε επίπεδο σχέσεων αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών.

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος μάς ζητά να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας. Οι δυο κύριες φάσεις της Σελήνης αυτό τον μήνα, η Νέα Σελήνη στις 06/07/2024 στον Καρκίνο και η Πανσέληνος στις 21/07/2024 στον Αιγόκερω, χρίζουν πρωταγωνιστές του μήνα τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, μιας κι είναι αυτοί που θα μπουν στη διαδικασία είτε να κάνουν νέα φιλόδοξα ξεκινήματα στην προσωπική τους ζωή είτε να κλείσουν κεφάλαια και να αποχωρήσουν από σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Ο φετινός Ιούλιος δεν είναι σίγουρα ο ήρεμος, χαλαρός με τεμπέλικη καλοκαιρινή διάθεση μήνας που συνήθως περιμένουμε. Το βασικό του ελάττωμα είναι ότι δεν είναι καν προβλέψιμος, καθώς τόσο τα τετράγωνα των πλανητών από τον Καρκίνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο σας (Κάρμα) όσο και το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Άρης από τον Ταύρο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει απρόοπτα, εκπλήξεις, αλλά και κάποια ξαφνική αλλαγή σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις δαπανηρές αγορές για να μη το μετανιώσετε στην πορεία του.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι αλλαγές και οι εκπλήξεις θα είναι απαραίτητα αρνητικές για το ζώδιο σας. Σίγουρα όμως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον κόσμο της οικονομίας θα είναι ιδιαίτερα ασταθής και ευμετάβλητη. Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο σημαντικά πράγματα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με το σπίτι ή ένα ακίνητο ή ακόμη και το εξοχικό σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε και μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση ή αν έχετε εξοχικό να κανονίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά ή και να εγκατασταθείτε για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Με τον Ερμή από τις 02/07 και την Αφροδίτη από τις 11/07 στον Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο μέχρι το τέλος του μήνα. Καθώς οι δύο πλανήτες ενεργοποιούν τον τομέα της διασκέδασης, της χαράς, των διακοπών, των φλερτ και του έρωτα θα σας προσφέρουν αρκετή τύχη. Αν μη τι άλλο θα βελτιωθεί η διάθεση σας, θα είστε πιο πρόθυμοι για διακοπές και περιπέτειες, θα θέλετε να φλερτάρετε ή αν είστε σε σχέση να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας.

Στα πιο σημαντικά του μήνα η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στις 20/07 στο ζώδιο των Διδύμων, θέση που θα κρατήσει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Για σας το ζώδιο των Διδύμων αφορά την καθημερινή σας επικοινωνία με τους άλλους, τους φίλους, τους συνεργάτες, τους στενούς συγγενείς, τα θέματα των σπουδών, αλλά και των ταξιδιών και του μεταφορικού σας μέσου. Οι ρυθμοί θα είναι πιο έντονοι αλλά πιο εύκολα θα μπαίνετε και σε διαφωνίες και θα ανεβαίνουν οι τόνοι. Από την άλλη, πιο εύκολα θα μαθαίνετε κιόλας πράγματα, άρα είναι μια καλή περίοδος αν θέλετε να σπουδάσετε ή να εκπαιδευτείτε σε νέα αντικείμενα. Η Πανσέληνος στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω στις 21/07 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως μπορεί να επηρεάσει και τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου.

Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σας φέρει σε λίγο δύσκολη θέση με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας ή άτομα που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Και μολονότι θα προτιμούσατε να αποφύγετε μια ευθεία σύγκρουση, πιθανώς να επιβάλλεται από τις συνθήκες να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν επιθυμείτε μια ρήξη ή να πιεστείτε σε μια απόφαση βιαστική προσπαθήστε να αποφύγετε από τις 18 μέχρι τις 21/7 τους υψηλούς τόνους στις συζητήσεις.

Για κάποιους από σας μπορεί η Πανσέληνος να συμπίπτει με το τέλος ενός κύκλου εργασιών και το ξεκίνημα ενός καινούριου. Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος μετά δεν θα σας παιδέψει ιδιαίτερα ή τουλάχιστον δεν θα φέρει καινούρια προβλήματα. Από τις 22/07 που περνά κι ο Ήλιος στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και μέσα στον τομέα της χαράς, του έρωτα, των φλερτ, της διασκέδασης και των διακοπών το μυαλό σας θα είναι στη χαλάρωση, στις διακοπές αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτε να σας χαλάσει τη διάθεση. Στο ξεκίνημα του ο Ερμής θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας στις 02/07 προχωρώντας στον Λέοντα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα οικονομικά. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 06/07 στο ζώδιο σας δείχνει ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ήταν δυσλειτουργικοί μέχρι τώρα και να αναδυθεί μέσω αυτών ένας νέος εαυτός με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα ερωτικών σχέσεων, για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, να κάνετε γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες πιθανώς και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι ενάρξεις ευνοούνται ιδιαίτερα με αυτό το φεγγάρι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/07 θα βοηθήσει να ησυχάσετε κάπως σε θέματα σχέσεων και να υπάρξει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις σχέσεις που έχετε ήδη. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει και στα οικονομικά. Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου είναι ιδιαίτερα ενεργός ο 11ος οίκος του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τους στόχους σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, τη συμμετοχή σας στα κοινά και την τεχνολογία. Στον τομέα αυτό θα συναντηθούν Άρης και Ουρανός στις 15/07, μια όψη που δημιουργεί κλυδωνισμούς, αστάθεια και απρόοπτα στα παραπάνω θέματα. Ενδεχομένως βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια εντάσεις, διαφωνίες που είχατε παραβλέψει ή μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από μια ομάδα ατόμων που στο παρελθόν ενώσατε τις δυνάμεις σας για ένα κοινό σκοπό.

Από την άλλη μπορεί τώρα να σας συνεπαίρνει ένας νέος στόχος, κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που κάνατε στο παρελθόν ή κάποιες νέες γνωριμίες που έχετε κάνει. Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στις 20 Ιουλίου ο Άρης αποχωρεί από τον Ταύρο και εισέρχεται στους Διδύμους. Στο ζώδιο αυτό θα μείνει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου σε έναν τομέα πιο εσωτερικό, ψυχολογικό και παρασκηνιακό για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Στο διάστημα αυτό μπορεί να αντιμετωπίσετε έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, καθώς κάποια άτομα μπορεί να σας χαμογελούν όταν σας βλέπουν, αλλά από πίσω σας να κάνουν κινήσεις προκειμένου να μπλοκάρουν την πρόοδο σας.

Είναι μια περίοδος για να δουλέψετε πιο μοναχικά. Για κάποιους από σας θα είναι μια περίοδος προετοιμασίας ίσως για κάποιο μεγάλο στόχο που θα λάβει σάρκα και οστά από το φθινόπωρο κι έπειτα. Είναι ένα θαυμάσιο διάστημα επίσης για ψυχοθεραπεία, αλλά και για να πολεμήσετε κακές συνήθειες και εθισμούς. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Στις 21/07 σχηματίζεται η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πώς θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άλλοι και να δείτε πόσο αφοσιωμένοι είναι απέναντι σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καθώς σχηματίζεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές μπορεί να περάσουν μια κρίση ή να φτάσουν και στο τέλος τους. Από την άλλη μπορεί να πάρετε και την απόφαση για μια πιο ισχυρή δέσμευση με αυτό το φεγγάρι. Τα γενέθλια σας τελειώνουν στις 22/07 που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα κι εκεί ξεκινά το πιο ξένοιαστο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Λίγες μέρες αργότερα ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο. Εκδρομές, διακοπές, ταξίδια έστω και κοντινά για να αλλάζετε παραστάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο ενεργητικοί στην καθημερινότητα σας, πιο δεκτικοί σε προκλήσεις από φίλους και σίγουρα η καθημερινότητα σας δεν θα είναι βαρετή!

ΖΥΓΟΣ

Στο ξεκίνημα του Ιουλίου το πιθανότερο είναι ότι νιώθετε περισσότερο άγχος για όλα αυτά που έχουν προηγηθεί τον Ιούνιο είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας και ακόμη κι αν ξεκινά η άδεια σας στο μυαλό σας παίζει ακόμη η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι παρακάτω. Σαφώς η κοινωνική σας ζωή με τους πλανήτες στον Καρκίνο θα είναι στα πάνω της και θα σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες για να συμμετέχετε σε εξόδους με συνεργάτες και φίλους ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Στις 06/07 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως και του σπιτιού.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή. Να πάτε σε ένα άλλο επαγγελματικό περιβάλλον ή να κάνετε μια μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι. Είναι μέρες γενικότερα που οι Ζυγοί μπορεί να έχετε προτάσεις ή και να σας ανατίθεται ένα φιλόδοξο επαγγελματικό πόστο. Η Νέα Σελήνη συνεισφέρει επίσης στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε περισσότερη έμπνευση και καλύτερες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό αν υπάρχουν κάποια εμπόδια μην αποθαρρύνεστε γιατί όλα στην πορεία θα κυλήσουν όπως τα επιθυμείτε.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα βρίσκεται στον Καρκίνο στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ στις 11/07 θα γίνει πιο φιλική προς το ζώδιο σας καθώς θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα. Στις 11/07 και στις 12/07 αποφύγετε άτομα που σας ζηλεύουν, που σας βλέπουν περίεργα και σας απομυζούν την ενέργεια σας. Δε θέλετε άλλα βαμπίρ στη ζωή σας με την αντίθεση της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα. Ο Ερμής από τις 02/07 και η Αφροδίτη από τις 11/07 θα συμπορεύονται στον Λέοντα δίνοντας σας πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο. Σε αυτές τις διακοπές επιλέξτε να περιστοιχίζεστε από άτομα που είναι αισιόδοξα, θετικά και που χαίρονται με τις χαρές σας.

Ο Άρης μέχρι τις 20/07 δημιουργεί κραδασμούς ή και νευρικότητα γύρω σας σε θέματα πρακτικά που άπτονται των οικονομικών και των επαγγελματικών. Ενδεχομένως νιώθετε μια αστάθεια στο περιβάλλον της δουλειάς σας που φοβάστε ότι μπορεί να επηρεάσει και τους οικονομικούς της δείκτες. H σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/07 μπορεί να φέρει απρόοπτα στα οικονομικά σας πιθανώς ένα μεγάλο έξοδο, μια επένδυση που δεν πέτυχε όσο επιθυμούσατε ή μπορεί ακόμη να υπάρχει ένταση ανάμεσα σας και τον σύντροφό σας αν νιώθετε ότι λειτουργεί κάπως επιπόλαια στην κοινή σας διαχείριση. Στις 20/07 έχουμε την πιο σοβαρή πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης προχωρά στους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης θα είναι συμπαραστάτης και βοηθός σας στα δύσκολα.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να βαρεθείτε στιγμή. Άλλωστε από αυτή τη θέση ο Άρης σας ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες, επιχειρηματικές κινήσεις, σπουδές, ταξίδια, επαφή με ξένους κι εξωτερικό. Όλα αυτά τα θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και μπορείτε να έχετε κέρδος. Το διάστημα αυτό είναι από τα πιο όμορφα και ανέφελα του Ιουλίου και καλά θα κάνετε να το αξιοποιήσετε είτε για να περάσετε πιο ξένοιαστα τις διακοπές σας, για να επισημοποιήσετε σχέσεις ή συνεργασίες, αλλά και για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Όσο βέβαια κι αν σας ενθουσιάζουν οι προοπτικές των επαγγελματικών, η Πανσέληνος στις 21/07 σας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή, την οικογένεια και το σπίτι. Γι’ αυτό βρείτε χρόνο για να ενισχύσετε τους δεσμούς αγάπης με τα προσφιλή σας πρόσωπα και να αφιερώσετε χρόνο στους οικείους σας. Επηρεάζεστε κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς μπορεί να έχετε πιο έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο, ενώ δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή χωροταξική αν τελειώνει μια σχέση ή συνεργασία. Η είσοδος του Ήλιου στις 22/07 στον Λέοντα σας καλεί να χαρείτε από κει και κάτω το πιο διασκεδαστικό και χαλαρό διάστημα του Ιουλίου.

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 26/07 σας καλεί να φροντίσετε την υγεία σας να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας και να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο ένστικτό σας παρά στις φωνές γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από ένα αρκετά κυκλοθυμικό Ιούνιο με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην καθημερινότητα σας, έρχεται ο Ιούλιος που σας προσφέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, σχέσεις και ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αφενός θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να συνάψετε νέες σχέσεις, να μπείτε σε μια νέα συνεργασία και να επιλέξετε καλύτερους συνεργάτες, συντρόφους και φίλους μολονότι δεν είναι εύκολο.

Πιθανώς να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή να δουλέψετε από κοινού με τον σύντροφό σας πάνω στα κοινά σας προβλήματα ώστε να βρείτε λύσεις. Ο Ερμής από τον Λέοντα μετά τις 02/07 και η Αφροδίτη μετά τις 11/07 στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και των βαθύτερων συναισθημάτων σας, μολονότι θα βοηθήσουν στην πορεία του Ιουλίου με κάποιες όψεις τους και συγκεκριμένα με τις αντιθέσεις με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσουν. Προσέξτε περισσότερο κοντά στις 02, 03/07 και στις 11, 12/07. Ίσως νιώθετε ότι προσπαθεί ο σύντροφος σας ή ένα σημαντικό άτομο στη δουλειά σας να πάρει τα ινία στη σχέση και αυτό σας κάνει να νιώθετε καταπίεση.

Ή μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις στα επαγγελματικά οι οποίες σας αγχώνουν ή δεν νιώθετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Το σημαντικό φυσικά δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός αλλά η σχέση. Μέχρι τις 20/07 ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό και βοηθητικό προς το δικό σας ζώδιο τον Ταύρο και θα ευνοεί ιδιαίτερα και την ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/07 δείχνει ότι οι αλλαγές και τα απρόοπτα δεν τελειώνουν. Είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είτε ακόμη και στα προγράμματα που έχετε σχεδιάσει για τις διακοπές ο παράγοντας ξαφνικό κι απρόβλεπτο παίζει καταλυτικό ρόλο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι αλλαγές και τα απρόοπτα θα είναι αρνητικά. Αν έχετε κουραστεί από τη μονοτονία στην ερωτική σας ζωή, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε μόνοι σας τα πράγματα.

Να κάνετε νέες γνωριμίες ακόμη και με άτομα που δεν έχετε πολλά κοινά αλλά ιντριγκάρουν το πνεύμα σας ή σας προκαλούν έντονα συναισθήματα. Να τονώσετε τη σχέση σας επιλέγοντας ξεχωριστές δραστηριότητες και όχι τις ίδιες ρουτίνες με το σύντροφό σας. Στα σημαντικά νέα του Ιουλίου συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/07, μια θέση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Εδώ ο Άρης προχωρά μέσα στον τομέα της εργασίας, των ρουτινών της καθημερινότητας σας και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Φυσικά ο πολεμοχαρής Άρης μπορεί να δημιουργεί δυσκολίες ή και προβλήματα με συνεργάτες στο διάστημα αυτό και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας είτε με ανωτέρους είτε με υφισταμένους. Θα είναι ακόμη ένα διάστημα με πολλές ευθύνες, μεγάλο όγκο δουλειάς και για κάποιους από σας μπορεί να είναι ταυτόχρονα δυο δουλειές τις οποίες κάνετε προκειμένου να τα βγάλετε πέρα.

Είναι κι ένα διάστημα που πρέπει ενεργά να κυνηγήσετε τα θέματα της υγείας κάνοντας τακτικούς ελέγχους, προσέχοντας να μην παίρνετε ρίσκο, υιοθετώντας καλύτερες συνήθειες διατροφής και άσκησης και βρίσκοντας χρόνο στο απαιτητικό σας πρόγραμμα να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε επαρκώς. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 21/07 ρίχνει πάνω σας τα κοσμικά φώτα και σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Πρόκειται για τη δεύτερη στο ζώδιο σας Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού που επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας. Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ δυνατή στιγμή του Ιουλίου και μάλιστα κάποιοι ίσως λάβετε επιβράβευση για τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια.

Η Πανσέληνος αυτή σας καλεί να εστιαστείτε στον εαυτό σας και τους στόχους σας προκειμένου να φτιάξετε μια σταθερή κατάσταση για το μέλλον. Ακόμη σας καλεί να κάνετε την αυτοκριτική σας ή να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Στις 26/07 ο Ερμής παίρνει θέση στην φιλική σας Παρθένο και μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σας τόσο σε θέματα σπουδών όσο και δουλειάς. Βέβαια ο Ερμής τον επόμενο μήνα θα γυρίσει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να υπάρχει ένας παράγοντας έντασης ή κάποιο εμπόδιο που ξεπροβάλλει και πρέπει να το υπερνικήσετε για να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κλασική Ελληνίδα μάνα η Ιωάννα Τούνη: «Ο γιος μου είναι ο άνδρας της ζωής μου»

Άνω κάτω η Eurovision μετά το φετινό φιάσκο: Η χώρα που αποχωρεί οριστικά από τον διαγωνισμό

Μίλτος Τεντόγλου: Πρωτιά με άλμα στα 8,42μ – «Αν ήθελα μπορούσα να κάνω 8,70μ. σήμερα για πλάκα»

 

 

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ