Φαύλος κύκλος: Τα 3 ζώδια με την τάση να γυρίζουν σε τοξικούς πρώην

Κάποια ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία, είναι πιο επιρρεπή στο να επιστρέψουν σε τοξικές σχέσεις. Ποια ζώδια όμως είναι αυτά;
φαύλος-κύκλος-τα-3-ζώδια-με-την-τάση-να-γ-202196

Τρία ζώδια που είναι επιρρεπή στο να επιστρέφουν σε τοξικές σχέσεις, ξανά και ξανά, ακόμη και αν γνωρίζουν ότι αυτό τους βλάπτει, σύμφωνα με την αστρολογία.

Για ορισμένα ζώδια είναι πιο δύσκολο να πάρουν αποφάσεις στα προσωπικά τους. Ακόμη και αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να βγουν από μια τοξική σχέση, το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν και πάλι σε αυτή.

Ποια είναι όμως εκείνα τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στα παρακάτω ζώδια και τα οδηγούν στο να επιστρέφουν ξανά και ξανά σε τοξικές σχέσεις;

Δίδυμοι

Ομολογουμένως σε έναν Δίδυμο, η αποφασιστικότητα του δεν είναι δυνατό σημείο. Μπορεί για ένα διάστημα να έχουν τάσεις φυγής, και μπορεί για άλλο διάστημα να θέλουν να μείνουν προσκολλημένοι σε έναν σύντροφο. Είναι ακόμη ζώδια που λατρεύουν την πρόκληση, την περιπέτεια και γενικά τις «δύσκολες καταστάσεις» και γι’ αυτό θα συνδεθούν πιο εύκολα με έναν συναισθηματικά μη διαθέσιμο σύντροφο.

Μην ξεχνάς επίσης πως ως ζώδια βαριούνται εύκολα και γι’ αυτό μόλις βγουν από μια σχέση αρχικά θα ενθουσιαστούν αλλά γρήγορα θα βαρεθούν και θα θέλουν να επιστρέψουν ξανά στον δεσμό τους ακόμη και αν είναι τοξικός. Αλλά και το αντίθετο, μόλις βαρεθούν στη σχέση τους, θα φύγουν από αυτή και θα μπουν σε έναν φαύλο κύκλο.

Καρκίνος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που του είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσει έναν πρώην, τότε αυτό το ζώδιο είναι δικαιωματικά ο Καρκίνος. Αποτελούν ζώδια τόσο συναισθηματικά και ευαίσθητα, που άπαξ και ερωτευτούν είναι πολύ δύσκολο να φύγουν από τον σύντροφο τους, ακόμη και αν δεν τους φέρεται με τον καλύτερο τρόπο.

Ένας Καρκίνος πέρα από κυκλοθυμικός, είναι ανασφαλής προσκολλάται στο παρελθόν, και λατρεύει δίχως όρους. Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα φύγει από μια σχέση, όσο και αν πληγώνεται. Ακόμη και όταν το κάνει, θα επιστρέφει ξανά πίσω.

Ταύρος

Ένα ζώδιο που ίσως δεν περίμενες να δεις σε αυτή τη λίστα, αλλά κι όμως. Αν γνωρίζεις καλά αυτό το ζώδιο, θα γνωρίζεις καλά πως οι Ταύροι ένα πράγμα λατρεύουν όσο τίποτα. Αυτό που λατρεύουν ως ζώδια είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα.

Αν μπουν σε μια σχέση και ερωτευτούν, τα ζώδια αυτά θα θελήσουν αυτή η κατάσταση να κρατήσει για χρόνια, ακόμη και για πάντα. Δεν αγαπούν τις αλλαγές και θα μείνουν σε μια σχέση ακόμη και τοξική μόνο και μόνο για να μην αλλάξουν καταστάσεις, και για να μην βιώσουν αλλαγές στην προσωπική τους ζωή.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Δεν θα το δείξει κανένα κανάλι: Παιδί ΑμεΑ έμεινε 45′ σε γκαράζ γιατί δεν υπήρχε ράμπα στο φεριμπότ

Νεκρός στο σπίτι του 40χρονος επιχειρηματίας: Τον βρήκε ο συγκάτοικός του – Άγνωστη η αιτία θανάτου

Τραγικός θάνατος για πρωταγωνιστή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής»

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ