Τα πιο σπαστικά από όλα: Τα 5 ζώδια που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι με μια τους λέξη

Σπαστικά ζώδια: Τα ζώδια που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι με απίστευτη ευκολία: Μια αστρολογική ματιά στις εύφλεκτες σχέσεις.
τα-πιο-σπαστικά-από-όλα-τα-5-ζώδια-που-σο-181702

Στον αστρολογικό χάρτη, υπάρχουν μερικά… σπαστικά ζώδια που τείνουν να έρχονται σε σύγκρουση με μεγαλύτερη συχνότητα. Η έλξη και η αντιπάθεια, η χημεία και η αντιπαλότητα, όλα μπλέκονται δημιουργώντας εύφλεκτες σχέσεις γεμάτες πάθος, ένταση και κυρίως εκρήξεις!

Σπαστικά ζώδια: Σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι με απίστευτη ευκολία

ΛΕΩΝ

Νομίζει ότι είναι γλυκούλης και χαριτωμένος και ότι ξετρελαίνει τους γύρω του. Λάθος! Τους… τρελαίνει. Ο Λέοντας θεωρεί ότι έχει το αλάθητο και πως ό,τι και να κάνει, θα του συγχωρεθεί. Είναι εγωιστής, αγενής και εγωκεντρικός τις περισσότερες φορές. Εμείς τα βλέπουμε βέβαια όλα αυτά, όμως δυστυχώς για εκείνον, αυτός θεωρεί ότι είναι… αξιαγάπητος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τύπος που θα σε παρατήσει εύκολα, αν βρει κάτι καλύτερο να κάνει ή αν του προτείνουν κάτι πιο ενδιαφέρον για τα δικά του γούστα. Μπορεί εσύ να τον έχεις καλέσει και να τον περιμένεις να εμφανιστεί κι αυτός να μην μπει καν στον κόπο να σου πει πως… δεν θα έρθει γιατί κάτι του προέκυψε. Κάνει ό,τι γουστάρει και το μόνο που τον νοιάζει είναι να περνάει καλά. Το ότι θα σε κρεμάσει ή θα σε πουλήσει την τελευταία στιγμή… είναι δικό σου θέμα.

ΚΡΙΟΣ

Θα ακούσει τι έχεις να του πεις, αλλά σε έχει ήδη γραμμένο και θα κάνει αυτό που εκείνος θέλει και έχει στο νου του. Κάθε προσπάθεια για να τον καλμάρεις ή να τον συμβουλέψεις έχει συνήθως το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν θα συμβιβαστεί και δεν θα αλλάξει το πρόγραμμά του για κανέναν. Αν θες, τον ακολουθείς εσύ, αλλιώς… ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του. Τα νεύρα θα σου τα σπάσει γιατί ό,τι του φανεί το θέλει εδώ και τώρα. Υπομονή μηδέν και τσατάλια τα νεύρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν βάλει κάτι στο μυαλό του, ο κόσμος να χαλάσει, θα το πραγματοποιήσει. Αν έχεις κάποια ιδέα, θα την ακούσει, θα την επεξεργαστεί και στο τέλος θα κάνει το δικό του. Θέλει να παίζει δίκαια και στο δικό του μυαλό θεωρεί ότι είναι καλύτερο να ακούς και να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις. Αν τυχόν κάνεις μια αποτυχημένη απόπειρα, πηγαίνοντας κόντρα στη… συμβουλή του, έτοιμη την έχει την ατάκα “Καλά να πάθεις. Ας πρόσεχες, στα έλεγα και με έγραφες”. Κι αν δεν του ανέφερες κάτι, θα σου πετάξει “δε με ρώταγες;”… Αλίμονο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποτέ δεν παίρνει στα σοβαρά τα πλάνα των άλλων και ούτε και πρόκειται να το πάρει ποτέ. Όταν ο Δίδυμος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του, θα το ακολουθήσει, αλλά κι αυτό μπορεί να το εγκαταλείψει στην πορεία. Πάντα θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο, πάντα θα προσπαθεί να στρίψει τα πράγματα και να τα παρουσιάσει όπως γουστάρει ή τον βολεύουν και το ψέμα ή τη δικαιολογία τα έχει στο τσεπάκι του, υποτιμώντας συχνά τη νοημοσύνη σου… Εμ, πώς να μη σε βγάλει από τα ρούχα σου και δε θα καταλαβαίνει και την έκρηξή σου…

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ανήκετε στα 5 πιο νευρικά ζώδια;

Από την καλή και την ανάποδη: Η αστρολογία μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά του ζωδίου σου

Τα πιο υποστηρικτικά ζώδια: Βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους και είναι εκεί για σένα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ