Όλα τα φώτα πάνω τους: Tα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη

Λίγο πριν μας αφήσει ο Ιούνιος 4 ζώδια πρόκειται να ευνοηθούν από το εξάγωνο που κάνει ο Άρης με την Αφροδίτη σήμερα 29/6.
όλα-τα-φώτα-πάνω-τους-tα-4-ζώδια-που-θα-ευν-203156

Για τα ζώδια αυτή η ένωση αυτών των δύο πλανητών, των αιώνιων εραστών, θα φέρει θετικές εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Εκδήλωση συναισθημάτων, αισθησιασμός και απολαύσεις

Η Αφροδίτη στην αστρολογία είναι το σύμβολο της ομορφιάς, των σχέσεων, του έρωτα, των απολαύσεων και του αισθησιασμού. Αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ενέργεια και το αίτημα της είναι να υπάρχει αρμονία και ισορροπία γύρω της. Η Αφροδίτη μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις διαπροσωπικές σχέσεις και το χρήμα και μας δείχνει πώς σχετιζόμαστε με τους γύρω μας. Μας δείχνει πώς μοιραζόμαστε, τι δίνουμε και τι περιμένουμε ως αντάλλαγμα.

Η Αφροδίτη τώρα βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και πρόκειται για μια θέση που μας «βυθίζει» στο συναίσθημα και μας καλεί να έρθουμε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες μας. Με την Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο θέλουμε να προστατεύσουμε και να νιώσουμε προστατευμένοι. Θέλουμε να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας, να έρθουμε πιο κοντά με όσους θεωρούμε «οικογένεια», να νιώσουμε οικειότητα και να συνδεθούμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το άτομο που έχουμε δίπλα μας. Πρόκειται για μια πιο εσωστρεφή κι ευάλωτη Αφροδίτη, η οποία θέλει να νιώσει ασφάλεια για να εκδηλωθεί ή για να ανοίξει την καρδιά της. Εάν όμως καταφέρει κάποιος να την «ξεκλειδώσει», τότε θα λάβει την αγάπη, την αφοσίωση, τη στοργή και τη γλυκύτητα στο μέγιστο βαθμό!

Αναζήτηση ασφάλειας και σταθερότητας στις σχέσεις μας

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης συμβολίζει την αρσενική ενέργεια και συνδέεται με τη δράση, τη διεκδίκηση, το θάρρος και τη σεξουαλικότητα. Μας δείχνει με ποιο τρόπο θα δράσουμε, τι θα μας κινητοποιήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και πώς θα διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Ο Άρης τώρα βρίσκεται στον Ταύρο, σε ένα πιο αισθησιακό και πρακτικό ζώδιο που κινείται με αργό και σταθερό ρυθμό. Με τον Άρη στον Ταύρο θα προχωρήσουμε μπροστά έχοντας συγκεκριμένο πλάνο και δεν θα δράσουμε απερίσκεπτα και παρορμητικά. Η έννοια της «ασφάλειας» είναι εξίσου σημαντική για τον Άρη στον Ταύρο, μιας και δίνει αξία σε σχέσεις και καταστάσεις που προσφέρουν σταθερότητα και έχουν γερές βάσεις.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτοί οι δύο πλανήτες αλληλοσυμπληρώνονται και δεν μπορεί να υπάρξει ισορροπημένη σχέση εάν απουσιάζει ένας από αυτούς. Επιπλέον και οι δύο πλανήτες σχετίζονται με τα ερωτικά ζητήματα, επομένως αυτή η ένωση τους έρχεται να φέρει μια επανεκκίνηση κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν για να δείξουμε τις προθέσεις μας στους άλλους, να εκφράσουμε όσα νιώθουμε και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας. Θα μπορέσουμε αυτές τις ημέρες να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα σε όσα παίρνουμε και όσα δίνουμε. Μπορεί να γίνουν νέες γνωριμίες ή να δημιουργηθούν καινούριες σχέσεις οι οποίες μας αγγίζουν συναισθηματικά, ικανοποιούν τις αισθήσεις μας και ταυτόχρονα μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

Ζώδια: Ποιοι ευνοούνται περισσότερο από το εξάγωνο Άρη-Αφροδίτης

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από αυτό το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη και με ποιο τρόπο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το μοναδικό εξάγωνο σάς χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό, έντονο σεξαπίλ κι αυτοπεποίθηση. Αισθάνεστε αποφασισμένοι κι έτοιμοι για όλα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Οι εξελίξεις τώρα θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Στο αισθηματικό κομμάτι θα είστε ιδιαίτερα ανανεωμένοι και θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε ή να μπείτε με όλο σας το «είναι» σε μια ιστορία που θα σας προσφέρει πάθος, ένταση κι ενθουσιασμό. Ακόμα κι αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να αλλάξετε την εμφάνιση σας και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας ανάγκες. Αυτό το εξάγωνο ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και μπορεί να φέρει πλατωνικούς έρωτες, καινούριες γνωριμίες μέσα από παρέες ή επαφές μέσα από το διαδίκτυο που θα σας συνεπάρουν. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό, ενώ μπορεί να νιώσετε έντονη έλξη για πιο εκκεντρικά και αντισυμβατικά άτομα με τα οποία όμως μοιράζεστε κοινές απόψεις και κοινά ενδιαφέροντα. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτές τις ημέρες για να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό προς το δικό σας ζώδιο, γιατί θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, να ταξιδέψετε και να ζήσετε καινούριες περιπέτειες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούρια ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι σας ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο διαφορετικής φιλοσοφίας ή κουλτούρας. Τα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας δώσουν άλλη οπτική στις καταστάσεις και κατ’ επέκταση ένα νέο νόημα στη ζωή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως θα ευνοηθούν τα ρίσκα και οι πιο τολμηρές αποφάσεις στο ερωτικό κομμάτι. Μη μένετε λοιπόν στάσιμοι και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκετε σε ένα ζώδιο που επηρεάζεται άμεσα από το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, αφού ενεργοποιεί τους τομείς που αφορά τον έρωτα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αυτές οι ημέρες λοιπόν χαρακτηρίζονται από ένταση, πάθος, αισθησιασμό και ερωτισμό. Θα νιώσετε επιθυμία για την απόλυτη ένωση με το άτομο που έχετε απέναντι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε, να ενεργοποιηθείτε σεξουαλικά και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Το ζήτημα της συντροφικότητας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η φλόγα μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί και θα νιώσετε ξανά όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Από την άλλη πλευρά, αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα χαρακτηρίζεται από ερωτική έξαψη και πάθος. Θα έχετε πολύ ευχάριστες εξελίξεις στο αισθηματικό κομμάτι και θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι επίσης πιθανό να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία που μέχρι τώρα έδειχνε ότι δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι οι τολμηρές κινήσεις στον έρωτα και στις σχέσεις θα έχουν θετική έκβαση, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εκπληρώσετε τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το δικό σας ζώδιο θα ευνοηθεί στο έπακρο από το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, αφού η ερωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και αισθησιασμό. Αυτή η όψη σας χαρίζει απαράμιλλη γοητεία και μαγνητισμό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσετε και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι στους γύρω σας. Θα ανακτήσετε λοιπόν την αυτοπεποίθηση σας και έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και πάνω απ’ όλα να είστε πιο ειλικρινείς απέναντι στο άλλο άτομο. Εάν είστε ελεύθεροι ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να έρθετε πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Αυτές τις ημέρες θα είστε ασυγκράτητοι και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και θα θυμηθείτε πώς είναι να νιώθετε επιθυμητοί. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα μπορεί να σας παρασύρει σε μια κατάσταση έξαψης και ενθουσιασμού. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να βγείτε ραντεβού ή για να εξομολογηθείτε σκέψεις και συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δώσε προσοχή: Αυτές είναι οι καλές και οι κακές ημερομηνίες του Ιούλη για όλα τα ζώδια

Κώστας Κακκαβάς: Ο γόης του ελληνικού σινεμά, η απομόνωση, η τραγωδία και πώς είναι σήμερα στα 88 του χρόνια

«Καταπέλτης» ο Μαζωνάκης: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Μέχρι τώρα δεν υπήρξαν ευγνώμονες»

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ