«Καταπέλτης» ο Μαζωνάκης: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Μέχρι τώρα δεν υπήρξαν ευγνώμονες»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις γι΄αυτό ανήκει στους ακριβοθώρητους καλεσμένους για μία εκπομπή.
καταπέλτης-ο-μαζωνάκης-δεν-έχω-να-α-203124

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια σπάνια συνέντευξη  άνοιξε την καρδιά του στην Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, εμφανίστηκε απογοητευμένος με την οικογένειά του, αλλά αφήνει τον χρόνο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού ο ίδιος «είναι γεννημένος για το καλό, μέσα μου θέλω να ενώνω τα πράγματα».

Γιώργος Μαζωνάκης: Απόσπασμα από την συνέντευξη του

«Πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα»

«Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά. Η πίστα και η πίστη με έσωσαν».

«Είναι μία υπόθεση που στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα συμβεί και όμως συνέβη, είναι μία δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω».

«Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ότι μέχρι τώρα ξέρετε» τόνισε.

«Μέσα μου θέλω να ενώνω τα πράγματα, είμαι γεννημένος για το καλό, δεν θέλω να δημιουργώ κακές ενέργειες, δυνάμεις και σχέσεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα».

«Είναι πολύ στενάχωρο για εμένα, αλλά έχω φτάσει σε σημείο πολύ πιο δύσκολα. Εγώ έχω θιγεί επαγγελματικά, προσωπικά σε μεγάλο βαθμό. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο είναι αυτή την περίοδο, εγώ όμως πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

«Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις»

«Μεταβιβάστηκαν εν αγνοία μου μετοχές στην αδερφή μου και τον σύζυγός της. Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό».

«Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη».

Αποκάλυψε ότι έχουν έρθει σε επαφή με την αδερφή του ενώ φάνηκε πικραμένος από τη στάση που έχουν κρατήσει οι γονείς του.

«Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει».

«Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις, αυτό αυτόματα φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένεια, όπως έχω πει είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας αι σκέφτονται ότι μας αγαπάνε με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό, μην ακουστεί αυτό” καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα».

«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο»

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει.».

«Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου όσον αφορά τους γονείς και τις αδερφές μου, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν».

«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιάαμου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει».

«Δεν καταστράφηκα γιατί δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ, ένα restart θα έλεγα εγώ».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νέος Γολγοθάς για τη Νόρα Βαλσάμη: Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου – Θα υποβληθεί σε επέμβαση

Ξεπερνά και τη Θεοφανία Παπαθωμά: Το νέο «Άγγιγμα Ψυχής» έρχεται με πρωταγωνίστρια έκπληξη στον ALPHA να «σαρώσει» τα πάντα

Αδιανόητο: Πατέρας και θείος έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο επειδή τους αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ