Ζώδια – Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύς: Μια περίοδος ενδοσκόπησης και αλλαγών

Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την ανάδρομη πορεία (29 Ιουνίου έως 15 Νοεμβρίου) του Κρόνου στους Ιχθύς.
ζώδια-ο-κρόνος-ανάδρομος-στους-ιχθύς-202991

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που φέρνει πειθαρχία και δομή, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς στις 29 Ιουνίου και παραμένει έως τις 15 Νοεμβρίου. Αυτή η όψη φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το κάρμα, τα όρια και την αυτογνωσία. Για πολλά ζώδια, η περίοδος αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει μια πρόκληση, φέρνοντας στην επιφάνεια άγχος, αμφιβολίες και φόβους.

Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς προσφέρει παράλληλα και μια ευκαιρία για εξέλιξη. Είναι μια περίοδος κατάλληλη για ενδοσκόπηση, επαναξιολόγηση στόχων και πεποιθήσεων, και λήψη αποφάσεων που ευθυγραμμίζονται με το αληθινό μας «εγώ».

Ας δούμε πώς επηρεάζονται μερικά από τα ζώδια

Κριός

Μία περίοδος έντονης αυτοσυγκέντρωσης και αναστοχασμού. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να εστιάσετε σε πρακτικά βήματα για την επίτευξη των στόχων σας.

Λέων

Μία περίοδος αλλαγών και ανατροπών. Καλείστε να αντιμετωπίσετε φόβους και να επανεξετάσετε προσωπικές σχέσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για αυτοβελτίωση και αφήστε πίσω σας ό,τι σας βαραίνει.

Υδροχόος

Μία περίοδος που φέρνει στο προσκήνιο θέματα ασφάλειας και σταθερότητας. Είναι σημαντικό να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας με σύνεση. Η περίοδος αυτή σας καλεί να αναλάβετε ευθύνες και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς επηρεάζει όλα τα ζώδια με διαφορετικό τρόπο.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Είσοδος Αφροδίτης και Ερμή στον Καρκίνο: Tα 4 ζώδια που ευνοούνται σε όλα τα επίπεδα έως 2/7

Θα είναι το καλοκαίρι της ζωής τους: 3 ζώδια που θα βρουν την αγάπη τους επόμενους μήνες

Θα τα βρουν πολύ σκούρα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το Σύμπαν τον Ιούλιο του 2024

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ