Κουτσομπόλικα ζώδια: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν κρατούν μυστικό

Τα 3 πιο κουτσομπόλικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που δεν κρατούν μυστικό, μοιράζονται τα πάντα και ασκούν κριτική
κουτσομπόλικα-ζώδια-αυτά-είναι-τα-3-ζώδ-189675

Τα πιο κουτσομπόλικα ζώδια είναι 3: Οι Δίδυμοι και οι Καρκίνοι λατρεύουν το κουτσομπολιό, ενώ οι Παρθένοι μοιράζονται τα πιο σκοτεινά μυστικά και ασκούν κριτική.

Τα 3 πιο κουτσομπόλικα ζώδια

Δίδυμος:

Υπό την κυριαρχία του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας, δεν σταματάει ποτέ να επικοινωνεί με οποιονδήποτε τρόπο –δηλαδή, και με το κουτσομπολιό– και απολαμβάνει ιδιαίτερα ό,τι μαθαίνει να το μεταφέρει σε όποιον είναι διαθέσιμος. Αν λοιπόν πείτε κάτι «ζουμερό» σε έναν Δίδυμο δεν θα κρατηθεί και θα τηλεφωνήσει αμέσως στον κολλητό του, τον σύντροφο, τη μαμά του, ακόμα και σε μια ομαδική συνομιλία. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε μια πληροφορία να κυκλοφορήσει εν ριπή οφθαλμού, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με έναν Δίδυμο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η δυσκολία του Διδύμου να κρατήσει ένα μυστικό γίνεται σκόπιμα, για να προκαλέσει κακό σε κάποιον ή απλά για τη χαρά του κουτσομπολιού, σε κάθε περίπτωση μη βασιστείτε πάνω του για κάτι που δεν θα θέλατε να γίνει πρωτοσέλιδο.

Καρκίνος:

Οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν μια μικρή παρέα φίλων που προστατεύουν με κάθε κόστος. Αν ανήκετε σε αυτήν, έχει καλώς. Διαφορετικά, δεν θα γλιτώσετε το κουτσομπολιό της. Ο Καρκίνος ψάχνεται διαρκώς για ζουμερές πληροφορίες γύρω του – ποιος απατάει ποιον, ποιος απολύθηκε, ποιος ψάχνει καινούρια δουλειά. Από τη στιγμή που θα τις εξασφαλίσει, είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να τις κυκλοφορεί. Ακόμα και μια πληροφορία που δεν τον συμφέρει να διαδοθεί, μπορεί να το κάνει εν βρασμώ ψυχής, σε στιγμές που δυσκολεύεται να συγκρατήσει το στόμα του κλειστό.

Αυτά τα 3 ζώδια δεν κρατούν μυστικό

Παρθένος:

Σε αντίθεση με άλλους κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου, είναι πιο επικίνδυνος ίσως γιατί αντί να μοιράζεται ανάλαφρες λεπτομέρειες με τους γύρω του προτιμά να ξεδιπλώνει τα πιο σκοτεινά και προσωπικά μυστικά και δράματά τους. Δεν θα διστάσει φυσικά να γίνει επικριτικός, είτε μιλάει για μια αλλαγή καριέρας είτε για έναν χωρισμό, καθώς δυσκολεύεται μονίμως να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι όλοι κάνουν λάθη – ή, αν δεν είναι ακριβώς λάθη, ότι όλοι κάποια στιγμή δεν θα ανταποκριθούν στις δικές του προσδοκίες. Όταν αισθάνεται έτσι, αναζητά διακαώς κάποιον να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις επικριτικές σκέψεις του.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης τους, τους νονούς και πότε θα γίνει η βάφτιση

Μερομήνια καλοκαίρι 2024: Τι καιρό θα έχουμε μέχρι τον Αύγουστο

Άγιο Φως: Συγκλονίζει το θαύμα με τον σχισμένο κίονα στην είσοδο του Πανάγιου Τάφου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ