Τεράστιος κροκόδειλος βουτά τον εκπαιδευτή του μπροστά στο κοινό

Ο Hannibal, ο τεράστιος κροκόδειλος, επιτέθηκε στον εκπαιδευτή μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών. Είναι η στιγμή που οι θεατές παγώνουν!
τεράστιος-κροκόδειλος-βουτά-τον-εκπα-60294

Ο Hannibal, ο τεράστιος κροκόδειλος, επιτέθηκε στον εκπαιδευτή μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών

Είναι η στιγμή που οι θεατές παγώνουν! Ο Hannibal, ο τεράστιος κροκόδειλος του πάρκου Crocodile Creek στο KwaZulu Natal της Νότιας Αφρικής, επιτίθεται ξαφνικά και αρπάζει τον εκπαιδευτή του.

Ευτυχώς ο εκπαιδευτής δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση του κροκόδειλου.

Ο εκπαιδευτής που ονομάζεται Σον τάϊζε τους δύο κροκόδειλους, την ώρα που οι επισκέπτες του πάρκου παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Αφού άρπαξε ένα ολόκληρο κοτόπουλο και το έδωσε στον μικρότερο θηλυκό κροκόδειλο, στη συνέχεια κάθισε στην πλάτη του «Hannibal», ενός 78χρονου κροκόδειλου του Νείλου, με μέγεθος 4,8 μέτρα και βάρος 660 κιλά.

Η στιγμή που επιτίθεται ο τεράστιος κροκόδειλος

Σε αυτό το σημείο ο Σον λέει στο πλήθος: «Αυτός είναι ο μόνος κροκόδειλος στη Νότια Αφρική που μπορώ να καθίσω πάνω του». Τότε ο μικρότερος κροκόδειλος τον πλησιάζει και όταν ο Σον γυρίζει, ο «Hannibal» το αντιλαμβάνεται, γυρίζει το κεφάλι του και επιτίθεται στον εκπαιδευτή. Ο Σον πέφτει ουρλιάζοντας στο έδαφος. Για καλή του τύχη γλιτώνει με μερικές… τρύπες από τα δόντια του κροκόδειλου και κάποιους μώλωπες. Λίγο αργότερα το πάρκο καθησύχασε τους θεατές, λέγοντας: «Ο Σον έραψε μόνος του τις τρύπες και επέστρεψε στη δουλειά του έπειτα από 20 λεπτά».

Τι λένε οι υπεύθυνοι του πάρκου για την επίθεση από τον τεράστιο κροκόδειλο

«Η επίθεση έγινε επειδή το θηλυκό κινούνταν πάνω του και ήταν πολύ στρυμωγμένο. Έτσι, ενώ ο Σον παρακολουθούσε το θηλυκό, ο «Hannibal» απλώς του υπενθύμισε ότι ήταν εκεί. Αν ο «Hannibal» είχε κάνει σωστά το δάγκωμα, θα ήταν πολύ κακό. Όπως συμβαίνει σε κάθε δουλειά, υπάρχει πάντα πιθανότητα τραυματισμών».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ