Ερωτευμένος ο Νίκος Μπάρκουλης: Ο «διάλογος» με τον αξέχαστο πατέρα του που συγκίνησε

Πολύ ερωτευμένος είναι ο Νίκος Μπάρκουλης όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.
ερωτευμένος-ο-νίκος-μπάρκουλης-ο-διά-189344

Η επιστροφή στον έρωτα φαίνεται να φέρνει χαρά και συγκίνηση στη ζωή του Νίκου Μπάρκουλη, όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο TikTok. Στην καλύτερη φάση της προσωπικής του ζωής, επέλεξε να μοιραστεί μία σπουδαία έκπληξη με το διαδικτυακό του κοινό. Μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση, δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, συνοδευόμενη από μία εικόνα του αείμνηστου πατέρα του Αντρέα Μπάρκουλη και έγινε viral.

Το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν αναμφίβολα συγκινητικό και αναδείκνυε την αγάπη και τη σημασία που έχει για εκείνον η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, γράφει στην εικόνα που ανέβασε με τη σύντροφό του: «Μακάρι να την είχες γνωρίσει…», απευθυνόμενος στον αξέχαστο ηθοποιό. Στη συνέχεια ακολούθησε η «απάντηση» που θα του έδινε ο Αντρέας Μπάρκουλης: «Να τη γνωρίσω; Εγώ την έστειλα»!

Οι συγκινητικές εικόνες που δημοσίευσε ο Νίκος Μπαρκούλης

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη με τη μητέρα του:

«Ξεκινούν να με συγκρίνουν με έναν θρύλο, το είδωλό σου, είναι δύσκολο να βλέπεις τον Μπάρκουλη στην τηλεόραση, τον ωραίο δίπλα στην Βουγιουκλάκη και την Καρέζη και μετά να τον βλέπω δίπλα μου αδύναμο και άρρωστο», είχε πει πέρσι ο Νίκος για τον πατέρα του σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σε άλλη συνέντευξη ο Νίκος, είχε πει για τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Αντρέα Μπάρκουλη: «Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις. Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του.

Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του.

«Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσεις ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι. Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Άγιος Παΐσιος: «Έτσι πρέπει να είμαστε τη Μεγάλη Εβδομάδα – Ο νους στις άγιες μέρες, όχι στις δουλειές»

Νατάσα Μποφίλιου: Δεν είναι δίδυμες αλλά η ομοιότητα με την αδερφή της είναι εκπληκτική

Αθηνά Οικονομάκου: Τα «σημάδια» που προμήνυαν τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ