Ελον Μασκ: «Τρελάθηκε» με την Ελένη Τσολάκη – «Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Απολαύστε το meme που έκανε τον Έλον Μασκ να αναφέρεται στην Ελλάδα και την Ελένη Τσολάκη. Ένα βίντεο που κερδίζει τις εντυπώσεις στο Twitter
ελον-μασκ-τρελάθηκε-με-την-ελένη-τσο-187737

Ένα meme με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσολάκη «τρέλανε» τον Έλον Μασκ στο Twitter. Ένα δημοφιλές βίντεο τις τελευταίες ημέρες στο «X» συγκρίνει πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα, με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας να σπεύδει να το σχολιάσει.

Ελον Μασκ: Ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη και την πρόγνωση του καιρού

Στα δύο βίντεο, πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη από την εποχή που παρουσίαζε με τον δικό της τρόπο τον καιρό στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, όπου συμμετείχε.

Ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και μεγιστάνας της τεχνολογίας είδε τα βίντεο και σχολίασε: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Από κάτω, στα υπόλοιπα σχόλια, πολλοί χρήστες φαίνεται πως συμφωνούν με τον Έλον Μασκ, λέγοντας πως αν ξυπνήσεις στην Ελλάδα, το κέφι σου γίνεται αμέσως καλύτερο.

«Η Ελλάδα είναι η καλύτερη» γράφει κάποιος, ενώ άλλος περιγράφει το βίντεο ως την «άλλη πλευρά της ζωής».

«Ναι, οι Έλληνες καταλαβαίνουν τη ζωή» γράφει άλλος χρήστης και ένας παροτρύνει τον Μασκ να μετακομίσει στην Ελλάδα «για πάντα».

«Το χρειαζόμαστε αυτό στην Αμερική… και παντού!» αναφέρει άλλο σχόλιο.

Κάποιος, πάντως, σπεύδει να γράψει στον Έλον Μασκ ότι η Ελένη Τσολάκη είναι παντρεμένη…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλον Μασκ αναφέρεται στην Ελλάδα σε ανάρτησή του, καθώς πρόσφατα μίλησε για το δημογραφικό της χώρας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Όταν η μαμά γίνεται γιαγιά: Κάποιος που αγαπάει τα παιδιά σου όσο κι εσύ η ίδια

Συγκινεί η Άντζελα Δημητρίου: «Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»

Υγιεινό κέικ με μπανάνα και φυστικοβούτυρο: Η εύκολη συνταγή ακόμα και για αρχάριους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ