Ζευγάρι έσωσε 20 μωράκια από παιδικό σταθμό που είχε πάρει φωτιά στη Βαρκελώνη με κίνδυνο της ζωής τους

ζευγάρι-έσωσε-20-μωράκια-από-παιδικό-στα-72383

Το ζευγάρι ήταν στο μήνα του μέλιτος στην Βαρκελώνη όταν είδαν έναν παιδικό σταθμό να φλέγεται. Τότε αποφάσισαν με κίνδυνο της ζωής τους να ορμήσουν και να σώσουν τα 20 μωράκι που ήταν μέσα

Σύμβολο γενναιότητας και καλοσύνης μετά την ηρωική πράξη τους στην Βαρκελώνη έγινε ένα ζευγάρι Αμερικανών που διένυε τον μήνα του μέλιτος του. Ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη στη Βαρκελώνη οδήγησε το ζευγάρι να περάσει μέσα από φωτιές για να σώσουν 20 μωράκια.

φλεγόμενος παιδικός σταθμός στη Βαρκελώνη

Η Doran Smith και ο David Squillante, έκαναν μήνα του μέλιτος στην Ισπανία, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την εικόνα του παιδικού σταθμού να φλέγεται. Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους σε ένα γραφικό πάρκο της Βαρκελώνης, η Smith παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε ένα κοντινό κτίριο. Πολλές γυναίκες φώναζαν και έτρεχαν πανικόβλητες στον δρόμο.

Πολύ γρήγορα το ζευγάρι συνειδητοποίησε πώς είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε παιδικό σταθμό! Χωρίς κανέναν δισταγμό ή φόβο μην πάθουν τίποτα, έτρεξαν να βοηθήσουν.

μωράκια στον παιδικό σταθμό της Βαρκελώνης

Οι δηλώσεις του ζευγαριού που έσωσε τα 20 μωράκια από τον φλεγόμενο παιδικό σταθμό

«Ορμήσαμε μέσα στον παιδικό σταθμό και είδαμε γύρω στα 20 μωράκια να κοιμούνται. Μαζί με άλλους, τα βγάλαμε έξω από το κτίριο. Μερικά μαζί με τις κούνιες τους. Υπήρχε πολύ καπνός», είπε ο Squillante.Ο ίδιος πρόσθεσε πως «Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε στην ίδια γλώσσα αλλά υπήρχε η πιο σημαντική αυτή της αλληλοβοήθειας.»

Μόλις τα πυροσβεστικά συνεργεία της Βαρκελώνης έφτασαν στο σημείο και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο, το ζευγάρι δήλωσε ότι συνέχισε τη βόλτα του όπως είχε προγραμματίσει, «σαν να ήταν μια κανονική μέρα». Τόσο η Smith όσο και ο σύζυγός της χαρακτηρίστηκαν «ήρωες» από τα τοπικά μέσα, αν και οι ίδιοι είπαν ότι απλώς έκαναν αυτό που έπρεπε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ